Публикация

КоМРА-терапия, ДЕЛТА ЛАЗЕР,лечение

Прилагането на коМРА - терапия е най-великото откритие за този век в холистичното лечение. ДЕЛТА ЛАЗЕРА е уреда, скойто се осъществява тази терапия.


Идеята да Ви запозная с уреда ДЕЛТА ЛАЗЕР и провежданата с него коМРА – терапия ми даде една статия, касаеща запека при бебетата и малките деца. Става въпрос за терапия, която с еднакъв успех може да се прилага както при възрастни, така и при пеленачета и малки деца. ДЕЛТА ЛАЗЕРА действа чрез комбинацията на четири вида лъчи : нискочестотен лазер, ултразвук, магнетизъм, четирите основни цвята.

КоМРА – терапията е най-великото откритие на този век в холистичното лечение. Човешкото тяло иска да се лекува само, и , ако не го прави, то просто се нуждае от помощ и подкрепа. Субстанцията на живота във вселената е всъщност неотделима амалгама от материя – енергия – информация / МЕИ / . Целта на това лечение е организма да получава необходимата му информация и съответно да реагира адекватно.

Здравеопазването се занимава предимно с лекуване на болестите, или по-точно симптомите на дадена болест. Това съвсем не означава, че аз като лекар не правя същото – лекувам с медикаменти. От момента, в който се запознах по-подробно с принципите на коМРА – терапията се опитвам, където е възможно, да я прилагам. Естествено със съгласието на пациента.Но в крайна сметка по-добрия вариант е да подобрим здравето на организма, отколкото да лекуваме симптомите на болестите. Защото много преди болестта да стане явна,функционалната цялост на организма би трябвало вече да е нарушена. Именно това би трябвало да се опитаме да направим, да възстановим нормалния „ биоенергитичен модел „, МЕИ , на тялото.

КоМРА – терапията ,използвайки уреда ДЕЛТА ЛАЗЕР, цели да подтикне тялото към онова, което то най-добре може да прави – да се лекува. Начинът на действие на ДЕЛТА ЛАЗЕРА се осъществява чрез едновременното въздействие на нискочестотен лазер , ултразвук , магнитно поле и четирите основни цвята. Те действат в едно цяло за да се осъществи връзката между тялото и информацията и едновременно с това да се зададе начален енергиен тласък на организма, за да започне той процеса на самолечение.

Очевидна е терапевтичната полза от лечението с медикаменти, но това е драстична намеса в естественото функциониране на физическото тяло. Докато при коМРА – терапията имаме не намеса, а просто стимулиране и предаване послание за възстановяване. При всяко лечение може да се приложи и билково лечение под формата на чайове, тинктури и мехлеми.

Много важно е да се знае, че избирайки коМРА – терапията като средство за лечение, човек поема отговорността , че иска да е здрав и ще започне процеса на самолечение. Подобен процес е заложен във физическите практики на всички древни холистични учения като йога, ци-гун и др.

Това съвсем не означава, че ДЕЛТА ЛАЗЕРА е панацея. Хората ще продължават да ходят на лекар, за да се диагностицира заболяването и да им се посочи подходяща програма за лечение с коМРА – терапия .

Коментари