Публикация

Националната конференция по превантивна медицина ще се проведе във Вършец

.


Българското сдружение по превантивна медицина с удоволствие Ви съобщава, че шестата Национална конференция по превантивна медицина ще се проведе в гр. Вършец от 12 до 14ноември 2014 г.

Нашата цел е тя да спомогне за популяризирането на методите на превантивната медицина и за разширяването на сътрудничеството между всички, които работят и имат интерес да работят в тази област.

За участие в конференцията, изнасяне на доклад или представяне на продукт/продукти, моля изпратете запитване или резюме на нашата електронна поща:prev_med_bg@abv.bg.Допълнителна информация ще бъде каченаи на сайта на БСПМ.

На 13.11. 2014г. в рамките на около един час ще се проведе практическо занятие (модул) в Учебен център „Пожарна безопасност и защита на населението” гр. Монтана, на което ще се представи дейността на центъра, демонстрират средства за защита, аварийно планиране, аварийна готовност и ликвидиране на инциденти и поддържаните възможности за реакция при инциденти с биологично оръжие напр. обработка (управление) на разпръснат прах с неизвестен произход.

Предварителната програма на конференцията може да се промени в зависимост от броя на докладите и фирмените представяния.

Таксата за участие е 90лв.с включени две вечери, баджовe, конферентна чанта, сборник резюмета, рекламни материали.

Таксата за участие да бъде преведена на „Българското сдружение по Превантивна Медицина” на следната банкова сметка:

БСПМ, Пощенска Банка

„Юробанк И Еф Джи България АД

IBAN: BG97BPBI 7942 1016 2395 01

BIC:BPBIBGSF

Моля, таксата за участие с регистрационна карта, съгласно приложение 1 да бъде преведена до 10.11.2014г.

Желаещите да получат фактура за такса участиеТРЯБВАда запазят бележката си от превода по банков път, която ще бъде касовия бон на фактурата. Фактури ще бъдат издадени по време на конференцията.

При пропуснати срокове таксата за участие е 100 лева , плащането и получаването на фактура за такса участие може да се извърши и по време на конференцията.

Настаняването на участниците ще се извършва по предварителна заявка в спа-хотел “Ата” – гр. Вършец на посочените преференциални цени.

Резервацията и заплащането на нощувките в хотела се извършва индивидуално от участниците от където могат да получат фактура за индивидуалните си нощувки!

Рецепция:+359 2 816 44 22 ; +359 882 099900 ; +359 882 555505

E- mail:office@ata-spa.bg

Web site:http://www.ata-spa.bg/

С уважение:

Председател на Управителния съвет на Българското сдружение по превантивна медицина

д-р Андрей Галев, дм 

Прикачени файлове

Регистрационна карта

Коментари