Публикация

XIV Национален кардиологичен конгрес ще се проведе от 2 до 5 октомври 2014 г.

Националният кардиологичен конгрес на България ще се проведе на 2-5 октомври 2014 г. в хотел "Астера" на курортния комплекс Златни пясъци. Той ще събере близо 1000 участници от страната, както и водещи чуждестранни специалисти


Националният кардиологичен конгрес на България е един от най-големите научни форуми у нас и очакванията ни са за близо 1000 участници от страната, както и присъствие на водещи чуждестранни специалисти.

Програмата на конгреса обхваща сесии с представяне на оригинални български разработки. На конгреса ще имате възможност да научите последните новости в кардиологията, поднесени чрез фокус лекции, да участвате в интересни интерактивни научни сесии на работните групи на ДКБ, да се запознаете и да представите българските научни разработки.

Новости в програмата на конгреса ще са специалните сесии, посветени на водещи български учени кардиолози, научната сесия Млад изследовател, научната сесия Най-доброто от списание Българска кардиология и други.

В дните на конгреса ще е осигурено и практическо обучение. Чудесна форма за споделяне на вашия опит ще са постерните сесии, на които е отделено специално внимание.

По време на конгреса е организирана богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.

Нашата цел е да организираме максимално ползотворен, интерактивен и иновативен форум, отворен за дискусии и международен обмен на идеи и опит. Красивата Варна, нейното богато културно наследство, историята и мекият климат ще придадат допълнителна привлекателност и очарование на вашето професионално участие в конгреса.

Скъпи колеги, научният форум ще ни послужи да заздравим професионалните си и научно- творчески контакти, за да отговорим на съвременните изисквания пред нашата специалност.


Очакваме активно участие от всички вас, за да превърнем и този конгрес в успех! Приложена ще намерите научната програма на Конгреса. 

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието 14cardiocongress.com

ПРЕДСЕДАТЕЛ
Доц. Иво Петров

ЧЛЕНОВЕ
Проф. Асен Гудев
Проф. Димитър Раев
Проф. Нина Гочева
Проф. Снежана Тишева
Проф. Теменуга Донова
Проф. Федя Николов
Проф. Цветана Кътова
Проф. Юлия Джоргова
Доц. Анна Кънева
Доц. Арман Постаджиян
Доц. Васил Велчев
Доц. Вера Сиракова
Доц. Диана Трендафилова
Доц. Добрин Василев
Доц. Иван Груев
Доц. Йото Йотов
Доц. Мария Токмакова
Доц. Найденка Златарева
Доц. Николай Рунев
Доц. Пламен Гацов
Доц. Светослав Георгиев
Доц. Чавдар Шалганов
Д-р Кирил Карамфилов

Прикачени файлове

Научна програма на XIV Национален кардиологичен конгрес
Програма за 2 октомври 2014 г.
Програма за 3 октомври 2014 г.
Програма за 4 октомври 2014 г.
Програма за 5 октомври 2014 г.
Съобщение за участниците в постерната сесия

Коментари