Публикация

Проф. Лауфер идва у нас, консултира пациенти в ин витро център Ню Лайф в Пловдив

Изтъкнатият специалист, който е консултант на редица водещи центрове в Европа, САШ и Израел, ще консултира и екипа на най-новия и модерен център по гинекология и репродуктивно здраве „New Life“.


Безспорният авторитет в областта на асистираната репродукция и един от първите, реализирали успешно човешко ин витро - проф. Нери Лауфер пристига в България. Изтъкнатият специалист, който е консултант на редица водещи центрове в Европа, САШ и Израел, ще консултира и екипа на най-новия и модерен център по гинекология и репродуктивно здраве „New Life“ в Пловдив, съобщи медицинският управител д-р Добринка Петрова.

В Деня на отворените врати, който „New Life“ обяви за 27 септември желаещите пациенти и двойки с репродуктивни проблеми ще имат шанса да бъдат консултирани безплатно от екипа на проф. Лауфер в най-новия център.

„Искам да ви уверя, че медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф" в Пловдив разполага с високотехнологично оборудване и с екип, обучен от водещи специалисти в Израел. При нас ще получите човешко отношение и най-доброто лечение с грижа за вашето здраве. Аз ще бъда част от процеса на всяка двойка. Уверен съм, че заедно ще успеем в битката и всеки от вас ще се прибере в дома си с бебе на ръце.“ С тези думи в специално видео обръщение изтъкнатият професор от болница „Хадаса“ в Израел се обърна към двойките, посетили в първия ден на отворените врати „New Life“. Сега пациентите ще имат възможността за лична среща с проф. Лауфер, който ще консултира медиците в ин витро центъра.

При посещението си в „New Life” двойките с репродуктивни проблемище имат възможността да получат отговор на всички въпроси, които ги вълнуват. Те ще бъдат информирани за новостите при съвременните асистирани репродуктивни технологии и ще могат да се запознаят с персонала и изключително комфортните условия иначин на работа в центъра. От „New Life“ напомнят, че желаещите двойки могат да заявят присъствие до 25 септември 2014 на безплатниятелефон- 0800 13 006, както и на 032 693 693 (на цената на един градски разговор).

Коментари