Публикация

Безплатно: инвитро процедура и две автоинсеминации

Така Вита Инвитро Центърът се включва в националната благотворителна кампания "Любовта е действие" 2014


Националната кампания „Любовта е действие” се осъществява за втора поредна година съвместно от информационния портал Инвитро България и 10 инвитро клиники в страната. Целта е да направи щастливи няколко двойки с даряването на инвитро процедури, инсеминации и други услуги. Като партньор в инициативата „Вита Инвитро Център” ще дари 1 инвитро процедура и 2 автоинсеминации.

Всяка кандидат-двойка може да попълни декларация за кандидатстване, изтеглена от форума на „Вита Инвитро Център” на www.invitrobg.com, и да я прикачи в съобщение до mcvita@invitrobg.com. За всяка процедура, за която се кандидатства, се попълва отделна декларация. Във форума също така можете да зададете въпрос или да споделите мнение за кампанията.

Вижте критериите за кандидатстване във „Вита Инвитро Център” ТУК.

Срокът за подаване на документи изтича на 10 декември. След кратък период, необходим за обработка на подадените декларации, ще бъде обявена дата за провеждане на жребия. Това ще се случи в ефира на Нова ТВ в предаването "На кафе".

Победителят ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени по три резерви за всеки център в случай, че печелившите двойки не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра, двойката се откаже от дарението или медицински причини не позволяват провеждането на съответната процедура.

В рамките на миналогодишното издание на инициативата над 80 двойки кандидатстваха за спечелване на безплатна процедура във „Вита Инвитро Център”. Двойките-победители бяха избрани на лотариен принцип в Шоуто на „Слави” през септември месец. В допълнение на безплатните процедури от „Вита Инвитро Център”, фирма „MLD”, с която „Вита Инвитро Център” работи съвместно, подари и медикаментите за стимулиране на избраната дама за ин витро процедура. С помощта на д-р Николай Попов и екипът от „Вита Инвитро Център” именно тази дама вече може да се похвали с дъщеричка на 2 месеца.

Коментари