Публикация

Безплатни консултации организира МБАЛ „Медлайн“ в с. Белащица

Прегредите са подарък за жителите на селото по повод 1000 години от неговото основаване, което беше чествано преди дни


Екипът на МБАЛ „Медлайн“ подарява на жителите на с. Белащица безплатни консултации при кардиолог, ендокринолог и специалист по вътрешни болести. Те ще се проведат на 2 октомври от 10 ч. в пенсионерския клуб в центъра на селото. На разположение на пациентите ще бъде и мобилна лаборатория, където ще се правят изследвания за кръвна захар. Линейката на лечебното заведение също ще е в селото и веднага ще транспортира до Пловдив пациенти в по-тежко състояние, които се налага да бъдат настанени и лекувани в отделенията на болницата.

Кампанията е по повод 1000 години от създаването на Белащица, които бяха чествани тържествено на 21, 22 и 23 септември. Тя се организира и във връзка със седмицата на сърцето и сърдечно-съдовите заболявания от 29 септември до 3 октомври. Нашето желание е да обърнем внимание на пенсионерите, някои от които могат да вземат направление от личния си лекар, но срещат трудности при пътуването до града, каза мениджърът на МБАЛ „Медлайн“ д-р Невен Енчев.

Акцията се провежда след благотворителната кампания „Топло сърце“ за пострадалите от наводнението в Мизия. Хората там останаха много доволни от медицинските консултации и питаха лекарите кога ще отидат отново при тях. На ваше разположение сме винаги, потърсете ни и ще се отзовем, заяви д-р Енчев. Той увери, че безплатни прегледи ще бъдат провеждани и в други села в страната.

Коментари