Публикация

Защо всички пускат мустаци през Ноември?

Моември е световна кампания с фокус превенцията рака на простатата и рака на тестисите. В България инициативата добива все по-голяма популярност. Вижте повече на mustak.eu


Hill Clinic се гордее да е съорганизатор на българския Моември. Името му е комбинация между месец ноември + мустак. Инициативата тръгва от Австралия, когато един млад мъж, загубил баща си в битка с рака на простатата решава да си пусне мустаци. Неговите приятели го подкрепят и бързо идеята се разпространява. Мъжете не просто променят лицата си, а искат да променят мъжкото здраве. През целия месец се организират партита и медийни участия, по време на които се говори за това колко е важен ежегодния скрининг. 

Жени също са добре дошли в инициативата, миналата година седем известни българки жертваха красотата си и се снимаха с мустаци в подкрепа на мъжа, на който държат - съпруг, баща, брат, приятел. Лице на кампанията Моември 2013 беше легендарния мустак Жорж Ганчев. Хил клиник обяви безплатен прием за пациенти с рак на простатата, които бяха лично консултирани от проф. д-р Щолценбург - един от най-добрите в света в момента лапароскописти.

Включете се в кампанията във Фейсбук "Подкрепи МОЕМВРИ в България"

Коментари

Смислена и оригинална инициатива

Мовембър...:)