Публикация

Откраднаха ми научния постер на конференция на БЛС

Това е труд, подготвян повече от 10 г. на тема "Удължаване на мъжки полов орган". Става дума за собствена разработка, уникална за България


НЕВЕРОЯТНО, но факт! На научна конференция на БЛС в Несебър на 01.11.2014 ми открадната постера. Това е трудът ми за повече от 10 г. Темата бе "Удължаване на мъжкия полов член по собствен метод". Това е уникално за България. Методът е по-различен от класическия и е напълно безопасен. Работи се пластично в повърхността, без да се нарушава анатомичната и физиологичната цялост на пениса. Възстановяването на пациента е бързо - вместо стандартите няколко месеца, при мен това се случва за 15 дни. На постера бях представил всички етапи от операцията с около 10 снимки. Монтирах го на постерната сесия и се снимах още първия ден с моя учител и научен ръководител Проф.Д-р Петър Панчев (на снимката).

Просведох разследване в хотела. Казаха ми, че камерите са сложени проформа - не работят. Организаторите изразиха просто съжаление и казаха, че за първи път им се случва такова нещо.

Най-вероятно колега ще се опита да извлече дивиденти, въпреки че едва ли ще му свърши добра работа, защото методът ми е в ръцете, в главата, в сърцето...Но научната обстановка е напълно опорочена. Що за първа научна конференция на БЛС е това, след като започва с кражба и скандално присвояване на труд.

Готов съм да обуча всеки, който се интересува. Но не мога да пирема, че това е нормално.

Няма гилдия, няма държава, няма закони...ТЪЖНО..

Колеги, съветвам ви, пазете си постерите и не обяснявайте подробно на тях методите си на работа!

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика Здравна политика БЛС Несебър хирургическо удължаване на пенис кражба

Коментари

Тъй като гледам, няма нищо ценно изгубено. Може би е по-добре да се поработи върху стесняване и скъсяване на влагалищата, отколкото върху удължаване на пениса.

Това е просто уникално! Ако изкат да крадат информацията, могат просто да снимат постера... не е нужно толкова явно да падат толкова ниско като направо физически го откраднат. или просто искат да направят мръсно и лекарят да не може да покаже пред другите на събитието труда си което е още по-долно

И на мен ми се случи нещо подобно наскоро,но има провидение.

ПОКАНА ЗА ВСИЧКИ.....ПО ПОКАНАТА НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ УТРЕ 06.11.2014 СУТРИНТА В 9 ЧАСА В ПРЕДАВАНЕ СУТРИШИН БЛОК ЩЕ РАЗКАЖА ЗА МОЯТА СЛУЧКА С ОТКРАДНАЛИЯТ НАУЧЕН ПОСТЕР..

Днес е петия ден от изчезването на научния ми постер на първата научна конференция на БЛС в гр. Несебър....... НО НЯМА СЛЕДА ОТ НЕГО ............. Искам да благодария на волното инциативно отношение на Д-р Горчев председател на етичната комисия към БЛС в дена на официалната вечер на научната конференция.. Приемам неговото изказване към случай като еднолично етично човешко отношение...... Обръщам към Д-р Горчев с благодарност и уважение .

безумна история, жалка! То ако можеше от постери да се учи... За мен това е неуважение към чуждия труд и завист, наистина жалко

Живко Тодоров
3 ное 2014 10:38

Явно има голям интерес към метода за уголемяването на мъжкото достойнство. И сега кво? Да очакваме ли масово прилагане в кварталните поликлиники?

Невероятен старт на първата научна конференция на БЛС! Докъде стигнаха лекарите... Да крадат труда да колеги, за да печелят бързо и евтино. Тежко на този, който в желанието си да стане по-мъжествен легне под ножа на доктора, който ще се учи по постера!

Ина  Димитрова
1 ное 2014 12:49

Ами някои лекари са се докарали дотам - да крадат чужд труд! Нямат интерес да се квалифицират, не са прочели нищо от университета насам...