Публикация

Ин витро център „Ню Лайф“ сключи договор с Фонда за асистирана репродукция

Пациентите получиха още една възможност успешно да разрешат свой здравословен проблем, заяви медицинският управител д-р Добринка Петрова


Ин витро център „Ню Лайф“ подписа договор с Фонда за асистирана репродукция към Министерството на здравеопазването, съобщи медицинският управител д-р Добринка Петрова. Пациентите получиха още една възможност успешно да разрешат свой здравословен проблем, подчерта тя.

Още от понеделник – 3 ноември, всички, които желаят да се възползват от възможностите за финансиране от фонда, могат да се обърнат към „Ню Лайф“. Документите за кандидатстване се подготвят от ин витро центъра. Тези, които не знаят дали отговарят на критериите, да се обърнат за консултация към специалистите, от които ще получат указания за попълване на формулярите. Вече подалите документи във фонда, които все още не са пациенти на „Ню Лайф“, също могат да потърсят лекарите за съдействие, посочиха от клиниката.

Медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ в Пловдив разполага с високотехнологично оборудване и с екип, обучен от водещи специалисти в Израел. Консултанти на центъра са проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света, направили успешно ин витро, както и д-р Анат Сафран, световно признат експерт в областта на асистираната репродукция.

„Ню Лайф“ притежава модерна база и оборудване, съобразено с най-високите международни стандарти - разполага с най-новата микроманипулационна система за ИКСИ оплождане и бенчтоп инкубатор от последно поколение, който дава възможност да се повиши успеваемостта при ин витро процедурите.

Коментари