Публикация

Kак можем да отслабнем без диета?

Kак можем да отслабнем без диета?

Отскоро на българския пазар има добавка, под формата на капсули, която обещава бързо отслабване без диети.

 

Престижното списание „Форбс”  обяви ресвератрола за продукт №1, който помага да отслабнем, без да спазваме строги диети. През последните години има все повече проучвания се занимават с въпроса как този антиоксидант влияе на метаболизма и нивата на кръвната захар. Към днешна дата резултатите сочат все по-убедително, че съставката има потенциал да ускори изгарянето на калории, а оттам и свалянето на килограми. Датско проучване, чиито резултати са публикувани в Cell Metabolism, стига до извода, че мъже със затлъстяване, които приемат по 150 мг хранителна добавка с ресвератрол, постигат по-ниски нива на кръвната захар, на мазнините в черния дроб и дори свалят стойностите на кръвното си налягане. 

Добрите резултати били постигнати само след 30 дни употреба

Макар че доброволците не са отслабнали драстично за този кратък период, промените в метаболизма им, регистрирани с изследвания, били ясно доказателство, че организмът им ускорява изгарянето на калории и то по начин, който гарантира дълготраен резултат.

Да отслабнем без диета с ресвератрол

 

Друго, френско проучване, публикувано в BMC Physiology, пък открива още по-убедителни резултати за ползата от ресвератрола за сваляне на килограми. То обаче е с опитни животни – лемури, които по принцип трупат повече телесно тегло като резерва за зимата. Учените открили, че лемурите ядат значително по-малко и не трупат толкова килограми, колкото обичайно, ако приемат в продължение на 4 седмици ресвератрол с дневното си меню. Доказали още, че хранителната добавка оказва влияние върху телесната температура и останалите показатели за работата на обмяната на веществата. Всичко това било ясен признак, че ресвератролът работи като ускорител на метаболизма.

 

Джил Крандал от Центъра за изследване на диабета към Колежа по медицина „Алберт Айнщайн” е учен, койо в момента активно изследва влиянието на ресвератрола върху усвояването на глюкозата в кръвта и инсулиновата чувствтелност. Оптимист е за неговият потенциал, макар че още не е готов със заключенията.

Как можем да отслабнем с Ресвирол? 

Ресвирол - опаковка

 

Отскоро на българския пазар има добавка, под формата на капсули, която обещава бързо отслабване без диети – Ресвирол.

 

Това е изцяло природен продукт произведен чрез най-модерните технологии в САЩ. Ресвирол има изключително мощен антиоксидантен ефект – неутрализира свободните радикали в организма, като по този начин предпазва клетките от преждевременно стареене и възникване на рак.

 

Ресвирол укрепва имунната система, която в началото на всяка зима е подложена на натоварване поради понижението на имунитета.

 

Приемайки по 1-2 капсули всеки ден по време на хранене в продължение на 2-3 месеца ще доведе до ускоряване обмяната на мазнините, подобряване на метаболизма и естествено изгаряне на по-голямо количество калории, като по този начин човек се чувства млад и енергичен.

Коментари

Аз също съм доволна от Ресвирола. При спиране на отслабването и получаване ефекта на платото-невъзможност на по нататъшно отслабване въпреки диета и увеличена физическа активност, ресвирола е безценен помощник за да ''тръгне кантара ''пак надолу!

Много добър продукт ,използвам го при пациенти и с тази цел,вече има постигнати резултати и доволни дами!

интересно!

:)

:-)