Публикация

Как да направите своя профил в CredoWeb по-атрактивен?

Атрактивният лекарски профил съдържа максимум информация и публикува поне веднъж седмично


Популярност печелят активните

Профилите на лекари в CredoWeb могат да бъдат намерени чрез директно търсене в системата по специалност, град, име или медицинско заведение. Търсачката на CredoWeb привилегирова и показва на челни позиции онези специалисти, които са развили на максимум своите профили. Затова покажете всичко, което искате Вашите пациенти и колеги да знаят за Вас.

Втората възможност потребителите на мрежата да достигнат до профила Ви е индиректно чрез Вашите публикации, статии или коментари във форума. Затова бъдете активни участници в социалната мрежа, а не пасивни наблюдатели. 

CredoWeb е оптимизирана за търсене в Google, така че Вашият профил ще бъде откриваем и чрез глобалната търсачка.

Елементи на атрактивния профил

  • Професионална профилна снимка - тя ще Ви направи разпознаваем и ще Ви отличи от списъка с анонимни и незапомнящи се профили на специалисти.
  • Постижения – не приемайте това като самохвалство, а като възможност да презентирате уменията и знанията, за които така упорито сте се трудили.
  • Контакти – най-добре е да посочите всички Ваши практики, работно време, телефони и електронна поща. Ако ревниво пазите личния си телефонен номер, спокойно можете да посочите стационарен телефон или номер на регистратура. Не допускайте потенциалните пациенти да изберат друг лекар, само защото не са открили как да се свържат с Вас.
  • Активности - в социалните мрежи печелят най-активните. Публикувайте статии, галерии, статуси или отговаряйте на въпроси във форума поне веднъж седмично. Не е нужно да пишете дълго и обстоятелствено, можете да поствате съвсем кратки информации по теми, интересни за широката аудитория.
  • Снимки и видео – тези форми доказано привличат онлайн публиката и със сигурност ще Ви направят по-атрактивни. 

Коментари