Публикация

Екипът на най-новия ин витро център "New Life" с Ден на отворените врати и в Бургас

Екипът на клиниката, която успешно пренася водещия опит на Израел в областта на репродуктивните технологии в България, вече проведе няколко сесии на отворени врати с пациенти в клиниката в Пловдив при изключителен интерес.


Най-новият ин витро център у нас - "New Life", инициира Ден на отворени вратина 21 ноември и в Бургас. Екипът на клиниката, която успешно пренася водещия опит на Израел в областта на репродуктивните технологии в България, вече проведе няколко сесии на отворени врати с пациенти в клиниката в Пловдив.Срещите и консултациите с пациентите в града под тепетата преминаха при изключителен интерес.

Този път, в Деня на християнското семейство, бъдещите майки и татковци от Бургас и региона на Южното Черноморие ще могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват от специалистите с висок професионализъм и позитивно отношение. Медицинският управител на "New Life" д-р Добринка Петрова и д-р Петър Троянчев ще информират пациентите за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии.

Събитието ще се състои на 21 ноември 2014 в бургаския хотел "Луксор"от 18:00 ч. Желаещите двойки трябва да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или на безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат и пълна информация за възможностите за консултиране. Консултациите са напълно безплатни.
"NewLife" е най-сериозната израелска инвестиция в областта на здравеопазването у нас. Всички клинични практики в работата на клиниката следват модела, установен от консултантите на "New Life" - водещите световни специалисти проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света осъществил успешно ин-витро, медицински управител на ин витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран - световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Те участват при определяне на диагнозата и метода на лечение за всеки пациент.

"New Life" разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Този вид апарат поддържа много по-постоянни стойности, отколкото стандартните инкубатори - важно условие за една успешна ин-витро процедура.

Екипът на "New Life" е преминал през успешно обучение в престижни клиники в чужбина, както и визвестните болници Адаса в Йерусалим и Асута Ришон близо до Тел-Авив. Медицинският управител д-р Добринка Петрова и главният ембриолог на клиниката доц. д-р Румен Димитров са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и квалификации.

За нас е важно да дадем възможност на повече двойки да станат родители, но правим това с грижа за здравето. И тази грижа е лична за всеки отделен пациент. Нашите лекари са не само добри специалисти, но и хора, на които можете да се доверите, заяви медицинският управител на "New Life" д-р Добринка Петрова.

"Искам да ви уверя, че медицински център за репродуктивно здраве „Ню Лайф“ разполага с високотехнологично оборудване и с екип, обучен от водещи специалисти в Израел. При нас ще получите човешко отношение и най-доброто лечение с грижа за вашето здраве. Аз ще бъда част от процеса на всяка двойка. Уверен съм, че заедно ще успеем в битката и всеки от вас ще се прибере в дома си с бебе на ръце." С тези думи световно признатият специалист в областта на асистираната репродукция от болница „Хадаса“ в Израел проф. Нери Лауфер ще се обърне към двойките от Черноморския регион, които ще посетят в Деня на отворените врати в Бургас на 21 ноември .

Коментари