Публикация

Процедури с ​Alma Lasers

Различни видове пилинг, подмладяващи процедури, процедури срещу пигментни петна, разширени капиляри, премахване на татуировки.


Alma Lasers имат технологии за различни видове пилинг, подмладяващи процедури, процедури срещу пигментни петна, разширени капиляри, премахване на татуировки и други.

Така наречената SHR епилация e революционния подход в лазерното обезкосмяване.

Тя е абсолютно безболезнена, дълготрайна е, безопасна е и от нея се повлияват всякакви фото типове кожа, и дори по-светлите косъмчета. Това наистина е уникално! Революционното при SHR епилацията е, че космения фоликул се нагрява постепенно до необходимата температура, а не изведнъж. Но голямото предимство на SHR епилацията с Alma Laser е, че тя може да се прави и през лятото. . От 10 до 16 дни след първата процедура те вече са видими. А само с 2 процедури кожата става значително по-гладка. В момента ClearLift е истинска сензация! Процедурата представлява нова алтернатива на традиционните лазерен пилинг. ClearLift изглажда фините линии по лицето, заличава бръчките и премахва зачервяванията и спуканите капиляри. Уникалното е, че чрез тази технология може да се въздейства върху деликатните зони на лицето като околоочен контур, шия и деколте, областта около устните.

Изключително комфортна за пациентите. Това прави процедурата по-безболезнена спрямо останалите такива и безопасна за епидермиса, не трябва да се притесняват от изгаряния, могат да се радват на бързи резултати, ефектът след нея е видим.Не е необходим и никакъв период на възстановяване, не случайно го определят като лифтинг, който можеш да си направиш в обедната почивка. SHR е технология от ново поколение, при която няма риск от странични ефекти и / или болка. Това се дължи на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. При нея няма риск от пигментация и изгаряне. По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Защото хитовата технология е щадяща дори към най-деликатните зони!При SHR епилацията със системата Alma laser се повлияват дори и по-русите косъмчета! Единственото условие е косъмът да не е напълно бял, а да има поне малко меланин. SHR епилациятае подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар.

Онихомикозата, или тъй наречените гъбички по ноктите може да причини някои тежки здравословни проблеми.

Alma Lasers предлага някои важни предимства в лечението на този проблем:

Бърза процедура

Нетоксичен метод

Лазерната светлина се предава през нокътната плочка на нокътното легло където е погълната от пигментираните дрожди, отговорни за инфекция.

Не случайно SHR налага нов стандарт в трайното обезкосмяване!

Но тъй като растежът на косъма може да бъде повлиян само, когато той е в активната си фаза, са необходими около 6 процедури за максимално добър и дълготраен ефект.

 - Лазерно премахване на разширени капиляри и малки вени:

Лазертерапията се налага като най-ефективното лечение на т.н. венектазии или телеангиектазии на долните крайници. Разширения на крайните окончания на венозната система – диаметърът им е между 1 и 2 мм.

Аlma Laser е система от уникално съчетание на два лазера с различна дължина на вълната, за да може да се покрие целия спектър от цветове на съдовите образувания – от син и тъмнолилав до светлочервен. "КТР" лазерът или т.нар. зелен лазер премахва и на най-фините съдчета, по носа и около ноздрите. "Long Pulse Nd:YAG" лазерът атакува по-тъмните и големи капиляри и малки вени по всички части на тялото. С него се третират и хора с по-тъмен цвят на кожата.Принципът на действие на лазерите се нарича селективна фототермолиза - селективно поглъщане на светлината от хемоглобина в кръвта, напълно избирателно премахва съдчетата без да има засягане на околната кожа. Ефектът от процедурите зависи от диаметъра на съда. Освен разширени капиляри и малки вени много успешно се премахват и съдови образувания като хемангиоми, родилни петна, венозни езера, съдови звезди и др., както и повърхностни петънца по кожата.

- Лазерно премахване на татуировки:

Премахване на татуировки - всички цветове, професионални, непрофесионални, перманентен грим, травматични татуировка. аматьорски, с Q-switched лазери на системата Alma Laser (Q-switched 1064 nm Nd:YAG, 532 nm KTP:YAG,) - безопасно и ефективно отстраняване, без кървене и белези, с минимални нежелани явления, без обезболяване (анестезия).По време на премахването на татуировката, лазера се използва селективно, за да разруши тъканите, които носят пигмента на татуировката без да се увреждат околните тъкани. Това многократно намалява рисковете от образуване на белези. Различните типове лазерни лъчения се поглъщат по различен начин от различните пигменти. Излъчването с дължина на вълната 1064 nm се използва за премахването на черните, кафявите, сивите, и тъмно сините татуировки (тъмни оцветители), а излъчване на дължина на вълната 532 nm - за татуировки в зелен и червен цвят. Обезцветяването на жълтия, белия и светло – синия оцветител е по-малко ефективно. При поглъщането на лазерните импулси гранулите на оцветителите се взривяват, в резултат на което се образуват голямо количество малки частици, които безпрепятствено преминават в лимфните съдове и се отделят от организма по естествен път. 

Коментари