Публикация

Световното име в ин витрото проф. НериЛауфер отново пристига в болница "New Life" в Пловдив

Доказаният авторитет в областта на асистираната репродукция продължение на пет дни ще дава безплатни консултации, организирани от клиниката


Доказаният авторитет в областта на асистираната репродукция проф. Нери Лауфер пристига от Израел отново в Пловдив на 5 декември 2014 г, съобщи медицинският управител на най-новия ин витро център у нас д-р Добринка Петрова. До визатата на признатия специалист, вторият лекар в света, реализирал успешно човешко ин витро, се стигна след сериозния интерес, който екипът на "New Life" предизвика след множество срещи с пациенти в града на тепетата. В тях проф. Лауфер бе водещ консултант на екипа на медицинския център.

Този път в продължение на пет дни безплатни консултации, организирани от "New Life" - от 5 до 10 декември 2014 г. бъдещите майки и татковци ще могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват - от специалистите с висок професионализъм и позитивно отношение в екипа на "New Life" и водещия консултант на ин витро центъра проф. Нери Луфер.

"NewLife" е най-сериозната израелска инвестиция в областта на здравеопазването у нас. По думите на медицинския управител на центъра д-р Добринка Петрова всички клинични практики в работата на клиниката следват модела, установен от консултантите на "New Life" - водещите световни специалисти проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света осъществил успешно ин-витро, медицински управител на ин витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран - световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Те участват при определяне на диагнозата и метода на лечение за всеки пациент.

"New Life" разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Този вид апарат поддържа много по-постоянни стойности, отколкото стандартните инкубатори - важно условие за една успешна ин-витро процедура.

Екипът на "New Life" е преминал през успешно обучение в престижни клиники в чужбина, както и в известните болници Адаса в Йерусалим и Асута Ришон близо до Тел-Авив. Медицинският управител д-р Добринка Петрова и главният ембриолог на клиниката доц. д-р Румен Димитров са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и квалификации.

За нас е важно да дадем възможност на повече двойки да станат родители, но правим това с грижа за здравето. И тази грижа е лична за всеки отделен пациент. Нашите лекари са не само добри специалисти, но и хора, на които можете да се доверите, заяви медицинският управител на "New Life" д-р Добринка Петрова.

Коментари