Публикация

Абонаментен пакет за педиатър 24/7

Медицински център ЛОРА предлага Абонаментен пакет за педиатър 24/7, който включва доболнична медицинска помощ 24 часа в денонощието в дежурните кабинети на МЦ ЛОРА - Гоце Делчев и МЦ ЛОРА - Позитано.


Медицински център ЛОРА предлага Абонаментен пакет за педиатър 24/7.

Случвало ли ви се е да посетите личния си лекар, но да не получите необходимата компетентност или да чакате дълго пред кабинета за Детска консултация или с болно дете. Tогава се доверeте на грижите на лекарите -педиатри в Медицински център ЛОРА! Ние осигуряваме 24 часа/ 7 дни в седмицата грижи и съвети за Вашето бебе или дете!

Абонаментният пакет за педиатър включва доболнична медицинска помощ 24 часа в денонощието в дежурния кабинет на МЦ ЛОРА - Гоце Делчев и МЦ ЛОРА - Позитано. При необходимост се извършват и домашни посещения с автомобил на МЦ ЛОРА, които не се таксуват допълнително. В пакета се включва и проследяване на физическото и нервно-психическото развитие на детския организъм, съвети за правилно хранене и захранване, масаж, гимнастика и закаляване. Също така се изяснява важността на профилактиката като превантивна мярка за предпазване от заболявания.

Повече за всички включени услуги и манипулации в пакета можете да прочетете тук

" }-->

Коментари