Публикация

Утвърден гръцки уролог с безплатни прегледи в МБАЛ „Медлайн“

Името на д-р Ефтихиос Папаниколау се свързва и с лечение на пациенти с всякакъв вид еректилна дисфункция и сексуални проблеми


 Доказаният гръцки уролог д-р Ефтихиос Папаниколау ще консултира безплатно пациенти в МБАЛ „Медлайн“. Прегледите ще се проведат от 19 до 22 декември след предварително записване на тел: 032/656-600.

Лекарят е завършил медицина в Пловдив и е специализирал урология в Университетска болница „Централна“ в Солун. Като специалист има богат опит в сферата на детската урология. Той е един от първите членове на ISHID, тъй като активно се занимава с лечение на вродените аномалии на уретрата в детска възраст. В тази област в продължение на 5 години работи в екип с проф. Димитриос Радопулос – специализирал в Америка. Д-р Папаниколау има изключително добри резултати при операции с малък, среден и голям обем на сложност - реконструктивни и пластични интервенции на половия член.

Името на уролога се свързва и с лечение на пациенти с всякакъв вид еректилна дисфункция и сексуални проблеми - патологични състояния и смущения, постоянни и временни нарушения на ерекцията. Има отлични постижения в борбата със стерилитета при мъжете, както и във фармацевтичното и оперативно лечение на болестта на Пейрони /изкривяване или деформация на половия член/. 

Коментари