Публикация

Реформата в системата на здравеопазването - презентация на министър Москов

Предложените идеи за реформа в системата бяха разгледани на първото заседание на Висшия медицински съвет. Членовете на Съвета застанаха единодушно зад предложенията на министър Москов и екипа му.


Днес, на първото заседание на Висшия медицински съвет членовете на Съвета застанаха единодушно зад предложените от министър Москов и екипа му реформи.

Най-важното е, че освен диагнозите за състоянието на българското здравеопазване се дават и решения, които липсваха в последните години – коментира вицепремиерът с ресор здравеопазване г-жа Румяна Бъчварова по отношение на презентираните от д-р Москов идеи.

Надявам се, че април месец всички предложени днес мерки ще бъдат готови и резултатите от тях ще бъдат осезаеми, заяви министър Москов.

На заседанието на ВМС присъства и премиерът на Р България г-н Бойко Борисов.

С презентацията, изнесена от министър Москов, можете да се запознаете в прикачения файл. 

Прикачени файлове

Реформата в системата на здравеопа...

Коментари

Ще чакаме резултати,но бих повярвал на това да има алтернативи ЗК ,както други държави

Години наред народа даваше шансове на политиците и какво?

Дали обаче ще се случат добрите неща?

Минисър Москов е като Месия за нашето здравеопазване!

Най-накрая нещата се изричат в прав текст. Защото т. нар. коректно политическо говорене или отдавна е изпразнено от смисъл, или е просто лъжа. Още по-хубаво е, че се предприемат и конкретни действие. Поздравления за министър Москов и неговия екип.

Министър Москов заслужава адмирации затова, че се осмели да изрече на глас нелицеприятни истини за здравеопазването, които години наред бяха замитани под килима!