Публикация

Революционна технология „смъква” 20 години от лицето само за 30 минути

ClearLift е първата реална алтернатива на хирургичния лифтинг и се превърна в тотален хит сред дамите над 35 г.


Лазертерапията е най-модерният и съвременен метод за лечение на различни кожни заболявания и естетични процедури. Уникалното при нея е, че може да се прилага без значение от сезона. Подмладяващи лазерни процедури, фотоепилация, отстраняване на петна , спукани капиляри и гъбички по ноктите без слънцето да ни пречи – това ни предлага иновативния ALMA-LASER.

Неоперативната технология за подмладяване ClearLift е първата алтернатива на хирургичния лифтинг и се превърна в тотален хит сред дамите над 35 г. Тя набира популярност като „Lunch Time” процедура, която може да отнеме 20 г. години от лицето за по-малко от 30 минути. Терапията е безболезнена, не изисква време за възстановяване и е напълно безопасна за кожата. Ключът се състои в излъчването на контролирани снопчета лазерна енергия в дълбоките слоеве на кожата, без да се засяга епидермиса. Тази техника стимулира образуването на нов колаген, стяга и подобрява незабавно вида на кожата. Особено подходяща е за области, които досега са били трудни за третиране, поради повишен риск от изгаряне и образуване на белези (очен контур, шия, деколте, около устните и гърдите).

Добрата новина е, че най-новата лазерна платформа на „Алма Лазер”-Harmony XL е вече в Бургас, в клиниката по естетична и клинична дерматология и венерология ”МИРАБЕЛ”.

„За всички врагове на скалпела, но почитатели на естетиката, тази апаратура е идеалната алтернатива”, обяснява утвърденият в областта си д-р Недялко Драголов, член на Европейската Академия по дерматология и венерология и собственик на клиника „МИРАБЕЛ”.

„По принцип всеки тип и вид кожа могат да бъдат кандидат за ClearLift . Този процес особено привлича хора, които искат да намалят бръчките без болка и без престой у дома. Подходящ е също така за допълнително лечение за области, в които е минимално инжектирането на Botox и други обемни пълнители”, обяснява д-р Драголов.

„Макар, че забележителни резултати се наблюдават още след първата процедура, обикновено се препоръчват 3-5 сесии през интервал от 3-4 седмици. След лечение може да се върнете към нормалния си ритъм на живот и ежедневна ангажираност”, допълва още лекарят.

Клиниката по естетична и клинична венерология „МИРАБЕЛ” се намира в Бургас на адрес к-с „Братя Миладинови”, бл. 134-партер, на гърба на Военна болница.

За повече информация:

Тел.: 056 810 855; 0888 824 865

Коментари