Публикация

Информационна кампания за борба с рака на маточната шийка

В Европейската седмица за борба с рака на маточната шийка Медицински център ЛОРА и Лора Медицински център за жената организират двуседмична информационна кампания, която ще се проведе на официалният сайт www.loramed.com и във Facebook страницата на МЦ ЛОРА.


Открит навреме ракът на маточната шийка може да бъде преодолян. Ето защо редовните гинекологични профилактични прегледи с цитонамазка са от изключително значение за здравето на всяка жена и щастието на всяко семейство. Научете повече за разликата между течно-базираната цитонамазка и обикновеното цитологично изследване. Информирайте се за начините на ваксиниране. Какво е необходимо да се знае за хигиената и интимните почистващи гелове, ще намерите всички отговори на въпросите си на www.loramed.com и във Facebook.

Можете да зададете въпросите си във Facebook или на e-mail: lora_marketing@abv.bg, като всеки въпрос и отговорът към него ще бъде публикуван след това на сайта на Медицински център ЛОРА в специалната секция там.

МЦ ЛОРА е център, който освен доболнична медицинска помощ предлага на своите пациенти и актуална информация за заболяванията, възможностите за изследвания и болничната помощ.

Информационната кампания ще се проведе от 19.01 до 30.01.2015 г., а всяка полово активна жена може да се прегледа в удобно за нея време целогодишно. Повече информация на www.loramed.com.

Коментари