Публикация

Монако събира светила на естетичната и антиейджинг медицината през март

Ще дискутират как стремежът към съвършенство да не ликвидира личната харизма


От 26 до 28 март в Монако ще се проведе XIII световен конгрес по естетична дерматология и антиейджинг медицина (AMWC 2015) под патронажа на принца на Монако Албер II. Форумът ще събере учени и утвърдени специалисти от цял свят. 

По повод годината на руската култура на конгреса ще бъде отделено специално внимание на приноса на Русия към развитието на глобалната битка против стареенето. медицина. Почетни председатели ще бъдат едни от най-големите руски светила на науката и медицината   - проф. Наталия Мантурова (пластична & естетична хирургия), проф. Николай Потекаев (естетична дерматология) и проф. Александър Мелерзанов (превантивна &антиейджинг медицина) .

В рамките на конгресната програма ще бъдат разгледани различни подходи в естетиката (дерматологични  и хирургични) в комбинация с антиейджинг стратегии, които да съхранят цялостно човека.  На  AMWC 2015 ще направят  презентации някои от 

най-търсените специалисти в областта на естетичната дерматология, 

пластичната & естетична хирургия и на мултидисциплинария подход  превантивна & антиейджинг медицина. Интерактивно  и  чрез демонстрации на живо ще се представят предоставят провокиращи размисъл идеи,  практически опит,  свързани с последните научни открития, маркетингови съвети и практически трикове. 

Основната тема ще бъде "Концепцията за  харизмата  и бъдещите естетически предизвикателства". Ще се дискутира 

как да запазим личната харизма в преследване на естетическо съвършенство,  

как да се намери правилният баланс, без да е прекомерно.  Медицинската етика , очакванията на пациентите и идеални концепции за красота ще бъдат някои от основните теми. 

Всяка година , този изключително дългоочакваното събитие привлича над 9000 участници от повече от 120 страни. Над 300 водещи международни компании демонстрират своите най-нови продукти, технологии и услуги .

За 25 март са предвидени практически курсове по козметична гинекология, практическа антиейджинг медицина и лицева естестична медицина. 

Пълната програма и регистрационната форма - на 

http://www.euromedicom.com/flippingbook/AMWC2015/

Коментари