Публикация

Филърите ЕЛАНСЕ надскачат най-високите изисквания

Елансе са семейство филъри, които не просто заместват хиалуроновата киселина, а я допълват. Те са удачни за зони, където бръчките трябва да се компенсират и в същото време кожата да се ревитализира.


Най-новото производство на филърите ELLANSE е предназначено не само за запълване на обем, заличаване на бръчки и повдигане на лицевия контур, но е и активен стимулатор за производството на нов колаген.

Това е и основната разлика между иновативния биостимулиращ филър и традиционните филъри, които са разработени на базата на хиалуронова киселина.

Революционният Ellansé ™ се ползва както за скулптуриране на лицето, така и за придаване по елегантен начин на обем и контур.Той е напълно синтетичен, изработен от поликапролактонови микросфери, разположени в специален гел. Съставките му са биорезербируеми и изчезват напълно от организма след изтичане на продължителността на действие. За първи път пациентите сами могат да избират срока на ефекта - 1,2,3 или 4 години.

Изключителното действие на филърите Eлансе за подмладяване на кожата и запълване на дълбоки линии може да се използва в зони: назолабиални бръчки, брадичка, скули и бузи, марионетни бръчки, нос, а също така и за витализиране кожата на ръцете. С течение на времето ръцете губят колаген и елестичност, кожата става по-тънка, суха, започват ясно да си личат сухожилията и вените.

В Хил клиник консултацията с естетичен дерматолог е безплатна, ако запишете час на 02 439 3131.

Коментари