Публикация

Йорданка Фандъкова стана баба за втори път

Бебето се роди в Университетска болница „Софиямед“


Kметът на Столицата г-жа Йорданка Фандъкова стана баба за втори път. Днес дъщеря й роди момиченце с перфектните мерки от 49 см. и тегло 2, 970 кг. Тя носи името Елия. И новороденото и майката се чувстват отлично, като семейството изказа благодарност на целия екип на АГ Клиниката на УМБАЛ „Софиямед“, ръководена от доц. д-р Никола Василев,д.м. и специални благодарности, на д-р Христина Кръшкова, завеждащ отделението по акушерство, д-р Ихсан Хасан-АГ специалист, д-р Людмил Върляков, завеждащ отделението по Анестезиология и интензивно лечение, Милена Трайкова - операционна акушерка, Станислава Станчева – анестезиологична акушерка, д-р Николинка Попова – неонатолог и Емилия Ковачева- неонатологична акушерка.

„Благодаря на целия екип на АГ Клиниката за високия професионализъм и топлото отношение, и по-специално на д-р Христина Кръшкова за всеотдайността й от началото на бременността на дъщеря ми досега. Огромни благодарности и на д-р Мария Ризова, която е наш семеен акушер-гинеколог и наблюдаващ лекар по време на двете бременности на дъщеря ми“, коментира г-жа Фандъкова.

Целият екип на УМБАЛ „Софиямед“ поздравява младите родители, както и цялото им семейство с щастливото събитие и им желае много здраве и щастие!

Коментари

Супер! Щом доц. Никола Василев е там....

Да са й живи и здрави:) Всяка баба така да изглежда!