Публикация

Ентитус таблетки за смучене – билкова помощ при възпалено гърло

НОВИТЕ БИЛКОВИ ТАБЛЕТКИ НА ЕНТИТУС ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В АПТЕЧНАТА МРЕЖА!!!

 

Всяка таблетка за смучене N-Ti-Tuss съдържа растителни екстракти, извлечени от 12 различни билки. Комбинацията е разработена според принципите на индийското учение за здраве Аюрведа.

Всяка от билките притежава различен активен принцип на действие, а събрани заедно техният ефект се засилва. Таблетките N-Ti-Tuss повлияват благоприятно възпаленото и подуто гърло, ефективно облекчават дразненето, дрезгавия и пресипнал глас, кашлицата.

Приемането на билковите таблетки за смучене Ен Ти Тус може да стане още при първите симптоми на болка в гърлото или понижаване и дрезгавост на гласа. При вирусни инфекции, свързани с гърлобол и кашлица, комбинацията от растителни екстракти облекчава дразненето и болките, като същевременно има противовъзпалително и антиоксидантно действие.

Билките в таблетките за смучене Ентитус

Комбинираното действие на растителните екстракти активно повлиява симптомите на дразнене в гърлото, болки и възпаления. Използваните билки са широко употребявани и в народната и в конвенционалната медицина. Повечето от тях са познати и като подправки, често присъстващи в кулинарията, но в подходящи количества и комбинации, те придобиват лечебна сила.

12 билки в една таблетка:

Билкови таблетки за болно гърло

 • Джинджифил (Zingiber officinale) – действа отхрачващо и противокашлично, използва се и като средство за понижаване на температурата;
 • Плажен бадем (Terminalia bellerica) – действа антибактериално, отхрачващо и понижаващо температурата;
 • Сладник (Glycyrrhiza glabra) – успокоява лигавицата на дихателните пътища, действа отхрачващо и противокашлично;
 • Свещен босилек (Ocimum sanctum) – действа антиалергично;
 • Орех малабар (Adhatoda vasica) - разширява стеснените от болестния процес бронхи, действа отхрачващо, успокоява кашлицата;
 • Куркума (Adhatoda vasica) - успокоява възпаленото гърло и кашлицата, има отхрачващо, антибактериално и противоалергично действие;
 • Кардамон (Elletaria cardamomum) – има противовъзпалително и антисептично действие, действа благоприятно при загуба или прегракване на гласа вследствие на вирусни инфекции;
 • Галангала, позната още като сиамски джинджифил (Alpinia galanga) – успокоява възпаленото и зачервено гърло;
 • Дълъг пипер (Piper longum) – успокоява кашлицата;
 • Канела (Cinamomum zeylanicum) – има антисептично и антибактериално действие, успокоява болките в гърлото;
 • Черен пипер (Piper nigrum) – действа антисептично;
 • Карамфил (Eugenia caryophyllata) – има противовъзпалително, антибактериално, антиоксидантно действие при вирусни инфекции и възпаления на гърлото.

Таблетките за смучене Ен Ти Тус са изцяло природен продукт, нямат противопоказания и не предизвикват нежелани реакции, което ги прави подходящи за възрастни и деца над 2-годишна възраст. Съдържат захар, което трябва да се вземе предвид от хора, страдащи от диабет.

Предлагат се с четири различни вкуса:

 • портокал;
 • мед и лимон;
 • ментол и евкалипт;
 • ментол и джинджифил.

Начин на прием

Таблетките за смучене N-Ti-Tussмогат да започнат да се приемат още при първите симптоми на неразположение на гърлото – болки, зачервяване на гърлото, пресипнал глас или кашлица. При вирусни инфекции и възпаления, придружени с болки в гърлото, зачервяване, подуване, суха и влажна кашлица. Действат болкоуспокояващо и антисептично. Таблетките трябва да се разтварят бавно в устата, като препоръчителният дневен прием е:

 • 2 - 3 таблетки 3 пъти дневно – за възрастни и деца над 6 години
 • 1 – 2 таблетки 3 дневно – за деца под 6 години

Таблетките за смучене не са подходящи за деца под 2 години.

*Цена в аптеката: около 5-6 лева

" }-->

Прикачени файлове

Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...

Коментари

6 фев 2016 20:48

Всички,които са ги ползвали,особенно лекари могат да споделят тук добрият ефект! Моля,за коментар със споделено вече мнение!

23 фев 2015 15:18

Билкови или химически бонбоните облекчават само за момента няма как да лекуват

23 фев 2015 14:47
Златка Рамшева
23 фев 2015 14:47

Харесвам НТТ капсули, помагат ми при кашлица. Вече опитах и НТТ смучащи с вкус на ментол и авкалипт. Приятни са и най-важното - имат ефект при болки, но и при възпалено гърло

20 фев 2015 12:36

Опитах ги и съм много приятно изненадана от портокаловите. Вкусни са и нямат този отвратителен изкуствен вкус като другите таблетки.

18 фев 2015 17:04

Аз лекувам гърлото си предимно с билкови таблетки.

13 фев 2015 12:31

Таблетките за смучене са полезни не само при възпалено гърло. Аз например си взимам по една, когато ми е раздразнено гърлото от много говорене :)