Публикация

Ентитус таблетки за смучене – билкова помощ при възпалено гърло

НОВИТЕ БИЛКОВИ ТАБЛЕТКИ НА ЕНТИТУС ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В АПТЕЧНАТА МРЕЖА!!!

 

Всяка таблетка за смучене N-Ti-Tuss съдържа растителни екстракти, извлечени от 12 различни билки. Комбинацията е разработена според принципите на индийското учение за здраве Аюрведа.

Всяка от билките притежава различен активен принцип на действие, а събрани заедно техният ефект се засилва. Таблетките N-Ti-Tuss повлияват благоприятно възпаленото и подуто гърло, ефективно облекчават дразненето, дрезгавия и пресипнал глас, кашлицата.

Приемането на билковите таблетки за смучене Ен Ти Тус може да стане още при първите симптоми на болка в гърлото или понижаване и дрезгавост на гласа. При вирусни инфекции, свързани с гърлобол и кашлица, комбинацията от растителни екстракти облекчава дразненето и болките, като същевременно има противовъзпалително и антиоксидантно действие.

Билките в таблетките за смучене Ентитус

Комбинираното действие на растителните екстракти активно повлиява симптомите на дразнене в гърлото, болки и възпаления. Използваните билки са широко употребявани и в народната и в конвенционалната медицина. Повечето от тях са познати и като подправки, често присъстващи в кулинарията, но в подходящи количества и комбинации, те придобиват лечебна сила.

12 билки в една таблетка:

Билкови таблетки за болно гърло

 • Джинджифил (Zingiber officinale) – действа отхрачващо и противокашлично, използва се и като средство за понижаване на температурата;
 • Плажен бадем (Terminalia bellerica) – действа антибактериално, отхрачващо и понижаващо температурата;
 • Сладник (Glycyrrhiza glabra) – успокоява лигавицата на дихателните пътища, действа отхрачващо и противокашлично;
 • Свещен босилек (Ocimum sanctum) – действа антиалергично;
 • Орех малабар (Adhatoda vasica) - разширява стеснените от болестния процес бронхи, действа отхрачващо, успокоява кашлицата;
 • Куркума (Adhatoda vasica) - успокоява възпаленото гърло и кашлицата, има отхрачващо, антибактериално и противоалергично действие;
 • Кардамон (Elletaria cardamomum) – има противовъзпалително и антисептично действие, действа благоприятно при загуба или прегракване на гласа вследствие на вирусни инфекции;
 • Галангала, позната още като сиамски джинджифил (Alpinia galanga) – успокоява възпаленото и зачервено гърло;
 • Дълъг пипер (Piper longum) – успокоява кашлицата;
 • Канела (Cinamomum zeylanicum) – има антисептично и антибактериално действие, успокоява болките в гърлото;
 • Черен пипер (Piper nigrum) – действа антисептично;
 • Карамфил (Eugenia caryophyllata) – има противовъзпалително, антибактериално, антиоксидантно действие при вирусни инфекции и възпаления на гърлото.

Таблетките за смучене Ен Ти Тус са изцяло природен продукт, нямат противопоказания и не предизвикват нежелани реакции, което ги прави подходящи за възрастни и деца над 2-годишна възраст. Съдържат захар, което трябва да се вземе предвид от хора, страдащи от диабет.

Предлагат се с четири различни вкуса:

 • портокал;
 • мед и лимон;
 • ментол и евкалипт;
 • ментол и джинджифил.

Начин на прием

Таблетките за смучене N-Ti-Tussмогат да започнат да се приемат още при първите симптоми на неразположение на гърлото – болки, зачервяване на гърлото, пресипнал глас или кашлица. При вирусни инфекции и възпаления, придружени с болки в гърлото, зачервяване, подуване, суха и влажна кашлица. Действат болкоуспокояващо и антисептично. Таблетките трябва да се разтварят бавно в устата, като препоръчителният дневен прием е:

 • 2 - 3 таблетки 3 пъти дневно – за възрастни и деца над 6 години
 • 1 – 2 таблетки 3 дневно – за деца под 6 години

Таблетките за смучене не са подходящи за деца под 2 години.

*Цена в аптеката: около 5-6 лева

" }-->

Прикачени файлове

Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...
Билкови таблетки за смучене Ентиту...

Коментари

Всички,които са ги ползвали,особенно лекари могат да споделят тук добрият ефект! Моля,за коментар със споделено вече мнение!

Билкови или химически бонбоните облекчават само за момента няма как да лекуват

Златка Рамшева
23 фев 2015 14:47

Харесвам НТТ капсули, помагат ми при кашлица. Вече опитах и НТТ смучащи с вкус на ментол и авкалипт. Приятни са и най-важното - имат ефект при болки, но и при възпалено гърло

Опитах ги и съм много приятно изненадана от портокаловите. Вкусни са и нямат този отвратителен изкуствен вкус като другите таблетки.

Аз лекувам гърлото си предимно с билкови таблетки.

Таблетките за смучене са полезни не само при възпалено гърло. Аз например си взимам по една, когато ми е раздразнено гърлото от много говорене :)