Публикация

Попълване на бръчки

Филъри Заличаване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне на скули и контур


Филърите с хиалуронова киселина са безопасен начин да подобрите визията си с безвредни продукти и да постигнете дълготраен ефект.

С тяхното инжектиране могат да се коригират незабавно бръчките, да се подобри вида на някои вдлъбнати белези, да се оформят скулите и контура на лицето, да се придаде обем и оформи контурa на устните.

Хиалуроновата киселина естествено се съдържа в човешкото тяло и е напълно безвредна. Тя има свойството да привлича и задържа молекули вода и по този начин осигурява непрекъснато хидратиране на кожата, възстановява се нейния хидробаланс и се стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген.

Процедурите с филъри са предпочитани, защото изискват кратко време за поставяне и възстановяване. Рискът от странични и алергични реакции е минимален, а естетичните резултати са незабавни и естествени.

Продължителността на ефекта след поставяне е индивидуална, но средно се запазва до 10-18 месеца.

Филърите могат да се съчетаят с мезотерапия и ботулинов токсин, според нуждите за краен резултат.

В дермато-козметичен център Belle Femme се работи с всички хиалуронови филъри, регистрирани на българския пазар:Restylane, Stylage, Teosyal, Filorga, Radiesse, Princess, Juvederm и др.

____________

" }-->

Прикачени файлове

6e79dc1255e9b8a32cfe68f3b7a6df39._...
ac186470fa69e1bf3ddcfdbfbf947bcd._...

Коментари

хаха :) Христина, ефектът от снимката вероятно се крие в ЕГН-то, любопитно е на моята възраст какъв би бил ефектът

19 фев 2015 09:42

Звучи много добре, бих се възползвала, защото ми изглежда като естествен начин една жена да подобри външния си вид. Колко процедури са необходими за постигане на ефекта от снимките?