Публикация

Попълване на бръчки

Филъри Заличаване на бръчки, уголемяване на устни, оформяне на скули и контур


Филърите с хиалуронова киселина са безопасен начин да подобрите визията си с безвредни продукти и да постигнете дълготраен ефект.

С тяхното инжектиране могат да се коригират незабавно бръчките, да се подобри вида на някои вдлъбнати белези, да се оформят скулите и контура на лицето, да се придаде обем и оформи контурa на устните.

Хиалуроновата киселина естествено се съдържа в човешкото тяло и е напълно безвредна. Тя има свойството да привлича и задържа молекули вода и по този начин осигурява непрекъснато хидратиране на кожата, възстановява се нейния хидробаланс и се стимулират фибробластите да произвеждат собствен колаген.

Процедурите с филъри са предпочитани, защото изискват кратко време за поставяне и възстановяване. Рискът от странични и алергични реакции е минимален, а естетичните резултати са незабавни и естествени.

Продължителността на ефекта след поставяне е индивидуална, но средно се запазва до 10-18 месеца.

Филърите могат да се съчетаят с мезотерапия и ботулинов токсин, според нуждите за краен резултат.

В дермато-козметичен център Belle Femme се работи с всички хиалуронови филъри, регистрирани на българския пазар:Restylane, Stylage, Teosyal, Filorga, Radiesse, Princess, Juvederm и др.

____________

Прикачени файлове

6e79dc1255e9b8a32cfe68f3b7a6df39._173_130._1.png
ac186470fa69e1bf3ddcfdbfbf947bcd._173_130._1.png

Коментари

хаха :) Христина, ефектът от снимката вероятно се крие в ЕГН-то, любопитно е на моята възраст какъв би бил ефектът

Звучи много добре, бих се възползвала, защото ми изглежда като естествен начин една жена да подобри външния си вид. Колко процедури са необходими за постигане на ефекта от снимките?