Публикация

Лазер от ново поколение лекува безкръвно простата в Хил клиник

В Хил клиник оперираме с най-новия модел на Зеления лазер XPS™. Лазерът от ново поколение безкръвно премахва увеличена простата с мощност 180W.


Хил клиник работи със Зелен лазер, произведен от AMS от години, но в момента разполага и с най-новата му версия, значително подобрена и усъвършенствана, с мощност 180 W и дължина на вълната 532nm, което осигурява сериозна сила за вапоризация и коагулация.

Зеленият лазер е помогнал на над 700 000 души в света и близо 1000 в България, в Хил клиник. Ефективността на методът е доказана чрез над 1000 резюмета, клинични документи и статии във водещи медицински издания. В скорошно проспективно, рандомизирано, мултицентрово контролирано проучване (проучване Голиат) се прави сравнение на безопасността и ефикасността на процедурата със Зелен лазер и трансуретрална резекция на простатата (TURP), Лазерната операция има абсолютно равностойни клинични резултати с тези на TURP, но със значително по-кратък възстановителен период, по-кратка катетеризация, по-кратка хоспитализация, безкръвност и минимален риск от усложнения.

Коментари

Моля, отговорете колко операции със зелен лазер на рак на простатата са направени в Хил Клиник. От кога и колко са успешните от тях? Каква е средната преживяемост след тах? Благодаря@