Публикация

С благотворителен концерт подпомагат хората с редки болести

Спектакълът е на 1 март в Пловдив, събраните средства ще са за изграждането на Дневен център


Първият победител в „България търси талант“ Богдана Петрова и световните шампиони по модерни танци Василена Шопова и Виктор Алеков са част от програмата на благотворителния спектакъл, който пловдивчани и гостите на града ще могат да гледат на 1 март 2015 г. от 17 часа в Дома на културата „Борис Христов”.

Концертът е по случай Деня на редките болести и се организира от Сдружение „Защо доброволец?” със съдействието на Община Пловдив, Националния алианс на хората с редки болести и Асоциацията на студентите медици – Пловдив.

В програмата ще се включат още „Трио Персенк”, сестри Андрееви, Тео Батуров, малката Вивиан, Марио Меров, „Ера балет” Пловдив и „Галаксико” Димитровград.

Билетите ще се продават на място преди концерта – цената за възрастни е 5 лева, а за децата входът е свободен. Всички закупени билети ще участват в томбола, голямата награда е изненада за двама, съобщават организаторите.

Средствата, събрани от спектакъла, ще подпомогнат изграждането на първия в страната Дневен център за хора с редки болести в Пловдив.

Коментари