Публикация

Заповядайте да отпразнуваме Благовещение в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Малчуганите ще могат да гледат забавна театрална постановка и още много интересни неща


Благовещение е празникът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“. На 25 март – Деня на благата вест, организираме традиционното тържество на родителите и децата, заченати и/или родени с нежното внимание и професионална грижа на нашите лекари, ембриолози, биолози и акушерки.

И тази година сме приготвили за деца специални изненади и подаръци, а любимите ви лекари и ембриолози ще ви очакват да празнуваме заедно празника на благата вест!

Малчуганите ще могат да гледат забавна театрална постановка. Ще се забавляват на специалните бебешки кътове с аниматори и ще могат да участват в обичаните от всички арт ателиета. Рисуване на лица, фокуси, DJ парти, музика за бебета… това са само част от изненадите, които сме подготвили.

И тази година ще има много прекрасни снимки на участниците в тържеството, които ще бъдат качени на facebook страницита ни – www.facebook.com/shterevhospital

За да направим празника още по-интересен, помолете вашите съкровища, докато си играят у дома, да нарисуват любимите си мотиви. Молим ви да донесете тези рисунки, за да ги включим в специален изложбен кът в обновеното и разширено родилно отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев". Нека с прекрасните картини, нарисувани от вашите малки слънчица да украсим нашия родилен дом на радостта!

Очакваме ви на 25 март (сряда) от 11:00 ч. във фоайето на новата сграда на болницата на адрес ул. „Христо Благоев“ 25–31. За удобство на родителите с бебешки колички ще осигурим специален „охраняем паркинг”.

Молим ви да потвърдете вашето присъствие, като посочите възрастта на вашето дете и броя придружители на:

Телефон.: 02 / 920 09 01 вътр. 51 (вътрешния номер се набира веднага след като чуете гласът от телефонната ни централа)

e-mail: contact@shterevhospital.com

Коментари