Публикация

Научна конференция на тема: Комплексно поведение при тумори в малкия таз

По време на конференцията ще бъдат представени и новости от проучвания и изследвания на Американското дружество по клинична онкология (ASCO)


Уважаеми Колеги, 

Тази година продължаваме традицията на СБАЛ по Онкология - ЕАД и от името на Организационния комитет и лично от свое име, имам удоволствието да отправя към Вас покана за участие в Научна конференция на тема „Комплексно поведение при тумори в малкия таз“, която ще се проведе в периода 19-21 юни в хотел „Риу Правец Ризорт“, гр. Правец. Макар, че е невъзможно да се предвидят бъдещите проблеми и предизвикателства, свързани с онкологичната практика, предварителното проучване и предвиждане са ключ за успеваемостта при адекватното лечение и грижа за пациентите. Вземайки под внимание нарастващия брой на заболели от тумор в малкия таз на глобално ниво, темата на настоящата конференция е особено актуална, като подчертава необходимостта от адекватно комплексно поведение при лечението. По време на конференцията, на Вашето внимание ще бъдат представени доклади, които ще имаме възможността да дискутираме заедно, което би допринесло за подобряване на сътрудничеството ни като специалисти и за по-адекватно реагиране към спецификата на проблема. Водещи специалисти от страната ще представят своите проучвания и ще споделят опита си. Ще бъдат представени и новости от проучвания и изследвания на АСКО. Надяваме се, че избраната тема и научната програма на конференцията ще отговорят на Вашите високи критерии. Като председател на Организационния комитет, Ви уверявам, че конференцията ще компилира богата научна и социална програма,съпътствана от изложение на фармацевтичните компании. За да бъде ползотворна предстоящата ежегодна конференция на СБАЛ по Онкология, скъпи колеги, разчитаме на Вашето активно участие и с нетърпение Ви очакваме отново в Правец.

С уважение:
Д-р Валентин Ангелов - Изпълнителен директор на СБАЛО - ЕАД
Проф. Панайот Куртев - Ръководител на Клиника по коремна хирургия при СБАЛО - ЕАД
Проф. Валентин Димитров - Началник на отделение по колопроктология при СБАЛО - ЕАДПредварителната програма на форума и условията за участие можете да видите в прикачения по-долу файл. 

Прикачени файлове

1st Announcement Oncology 2015.pdf

Коментари