Публикация

Пролетната умора не е мит

За да се справим с пролетната умора, не бива да приемаме каквито и да било витамини, а само точните комбинации, които да повлияят на конкретния проблем.


С настъпването на пролетта при много хора се появяват главоболие, световъртеж и физическа отпадналост. Всички тези симптоми са предвестници на т. нар. пролетна умора. „Пролетната умора не е мит и настъпва винаги с промяната на времето – края на „грипната опашка“, когато организмът е изтощен“, коментира д-р Силвия Паскалева, физиотерапевт в Клиниката по ортопедия, травматология и спортна медицина Евровита. Резултатът от това състояние е слаба концентрация, намалена работоспособност, нарушен дисбаланс в организма. Дори и всесезонните зеленчуци не съдържат витамините, които са нужни на организма. Според д-р Паскалева, за да бъде преодоляна пролетната умора и да укрепне организма, като му се достави необходимата доза енерги, не бива да се взимат просто някакви витамини, а само точните комбинации, които да повлияят на конкретния проблем.

Коментари

Дима Димитрова
27 мар 2015 10:54

Открих Амбинора случайно и вече си го ползвам редовно, страхотен ефект и при пролетна и при всякаква умора има, поне при мен