Публикация

Новите правила за шофиране валидни само в България

​Нашата държава не е като другите държави и си има специални правила за всичко от които не можем да избягаме.


Източникhttp://mall359.com/

Нашата държава не е като другите държави и си има специални правила за всичко от които не можем да избягаме. Самото пътуване из България си е един обичай, за който важат следните правила:

1. Като сте се запътили на някъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО тръгвайте в последният момент, когато всички други също са тръгнали на някъде.

2. Дупките трябва да са много повече от пътните пътепоказатели. Така ще внимавате и за двете.

3. Решите ли да изпреваряте, недейте да пускате мигач, това само ще смути другите участници в движението, а пък и не се напрягате допълнително.

4. Стигайки до вашата отбивка непременно дръжте най-далечната лента преди завиване. Така шофьорите зад вас ще бъдат винаги нащрек.

5. Винаги шофирайте бавно в най-лява лента на движението, а в най-дясната натиснете газта до дупка. Така или иначе скоростната лента никога не се е ползвала по предназначение.

6. Видите ли спряла кола с вдигнат преден капак НИКОГА не спирайте. Никой от миналите преди нас коли не е спрял не трябва и ние да спираме, а човека в авариралата кола хич и да не се надява на помощ.

7. Задължително като се прибирате от село кората с яйца трябва да стои на задното стъкло. КРАСОТА.

8. Дойде ли завой натискайте газта и изпреварвайте. Просто вероятността срещу вас да излезе кола е 50 на 50. Я излезе я не.

9. И накрая най-важното-бъдете толерантни на пътя към другите шофьори, нека те да си трошат главите.

Коментари

Дима Димитрова
27 мар 2015 11:41

Колкото смешно, толкова и тъжно, защото е реалност на пътя

Спазвам ги всичките!