Публикация

"Диабет и предиабет" на изложение в НДК - София

Днес на щанда на "Диабет и предиабет" на изложението ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ в НДК - София ще можете да научите повече за телесния си състав, дали имате наднормено тегло и трябва ли да вземете мерки за това. Заповядайте! Безплатно!


Каним ви на щанда на "Диабет и предиабет" на изложение ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ в петък, от 10 до 16 ч в Националния дворец на културата – етаж 5. 

Скрининговата акция за наднормено тегло и метаболитен синдром, която ще се проведе днес в НДК, има за цел да установи риска от диабет тип 2 чрез теста FINDRISKSCOR и да измери два от параметрите, свързани с метаболитния синдром: индекс на телесна маса и обиколка на талия. Всички желаещи ще бъдат изследвани чрез специален апарат ТАНИТА за анализ на телесния състав. Ще получат информация за общите мазнини, костното вещество, процента вода в тъканите и не на последно място - висцералната мастна тъкан, която корелира с инсулиновата резистентност и е важен фактор за появата на диабет тип 2

На изложението ще можете да разберете повече за:
- скринингите ни за диабет и метаболитен синдром на сдружението ни
и още:
- детски езикови ваканции в чужбина;
- езикови ваканции и обучение за възрастни (над 18 години) в чужбина;
- подготвителни курсове на Родина в България – курсове за 7 клас, 12 клас, матура, кандидатстудентска подготовка;
- обучение в чужбина – акцент Англия, Ирландия и Австралия;
- средно и висше образование в чужбина;
- висше образование в Германия – бакалавърски и магистърски програми.
Другите щандове ще са отворени три дни в Националния дворец на културата – етаж 5 от 27-ми до 29-ти март ( www.edu-fair.eu) !

Коментари

Дима Димитрова
27 мар 2015 11:42

Ще отида да си направя тест!