Публикация

Разказ на един пациент, който бе спасен от лекари, след като техни колеги едва не го осакатиха

Коментари

"Моя близка, прекарала голяма част от живота си в Америка, ми каза, че ако там се случи лекар да причини осакатяване на пациент, първо му отвинтват главата, после му отнемат правото да практикува, а болничната администрация веднага започва преговори за обезщетение на пациента, за да избегне значителните и иначе неизбежни съдебни разходи и адвокатски хонорари..." Нещо да кажете??? Кога в България може да има подобна справедливост за пациентите?

Лекарите са като ядливите гъби. Най-добрите имат отровни двойници....Доста добре казано. Стига да не беше толкова тъжно

Още по-зле са нашите лекари, когато трябва да прочетат резултати от някоя сложна машина като ЯМР примерно. Прехвалена професорка с име на чушка пропусна да види рак в напреднал стадии в гръбначния стълб на моя приятелка. Та момичето си отиде от този свят. Лекарите в Турция като й видяха изследванията, направо полудяха от ужас как може Пиперката да е пропуснала такова нещо...

Ина  Димитрова
27 мар 2015 13:33

Като се почне от джипито... Имам хронично заболяване, което беше открито случайно, в контакт със специалист. На джипито не вярвам да ми разчита изследванията, сама си ги проверявам, питам в интернет. Джипито ми е толкова отегчена, като види по-млад човек и бърза да те отпрати с думите, че нищо ти няма.