Публикация

Кампанията за пълно изследване на кръв и урина продължава и през април

Кампанията за пълно изследване на кръв и урина продължава и през април


Поради големия интерес от страна на пациентите, кампанията на лаборатория „Лина” за пълно изследване на кръв и урина с 50% отстъпка ще продължи и през месец април.

„Пакетното изследване включва 28 показателя, които са изключително важни при превенцията на различните заболявания. Затова интересът към кампанията е голям както от пациентите, така и от страна на лекарите”.
В пълното изследване на кръв и урина са включени измерване на добрия и лошия холестерол, кръвна захар, чернодробни ензими и още над 20 показателя. Изследването показва функцията на бъбреците, черния дроб, жлъчката и се извършва на преференциална цена от 16 вместо стандартните 38 лева.
В диагностичния пакет централно място заема пълната кръвна картина с диференциране на левкоцитите (белите кръвни клетки) по групи, изследване на урина и скорост на утаяване на еритроцитите. Включени са и показатели на въглехидратната, мастната, белтъчната и електролитната обмяна. Не са пропуснати и изследвания за функцията на бъбреците, чрез проследяване нивата на уреята, креатинина, пикочната киселина, а също и такива, показващи състоянието черния дроб - ензимите АСАТ, АЛАТ, ГГТ и други.
За пациенти на територията на град Бургас, които имат проблеми с придвижването или са лежащо болни, предлага;e посещение в дома. Заявки за домашни посещения се правят един или два дни преди датата на вземане на биологичен материал на телефон 056/834540 (от понеделник до петък). Посещенията се извършват сутрин от 7.00 до 8.30 часа от обучен лаборант. Поради това, че Здравната каса все още не поема услугата, тя се заплаща от пациента.
Всички останали пациенти могат да посетят някой от филиалите на „Лина” в: Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Карнобат, Сунгурларе, Айтос, Руен, Царево, и Средец. Към цената на изследването трябва да бъде прибавена и 2 лева такса за манипулация.

Коментари

Уви д-р Георгиева, МДЛ Лина има филиали само на територията на бившия Бургаски окръг!

ТОВА Е НЕЩО МНОГО ХУБАВО,ИМА ЛИ ТАКАВА ЛАБОРАТОРИЯ В СТАРА ЗАГОРА