Публикация

Шестият симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” ще се проведе в София на 23 и 24 април 2015 г.

Записването и регистрацията приключиха на 1 април 2015 г.


Шестият пореден симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” ще се проведе в София, в хотел “Хилтън” на 23 и 24 април 2015 година. Това съобщи председателят на организационния комитет доц. Илия Салтиров. Поканата и програмата на събитието можете да видите в прикачените файлове по-долу. 

"След успеха на предишния симпозиум и положителния отзвук, който той имаше в урологичните среди в България и Европа, отново имаме желание и ще положим всички усилия да организираме и проведем научна проява на високо научно и образователно ниво с иновативна и актуална научна програма, която да ви представи съвременните тенденции в ендоурологията и минимално инвазивните технологии при диагностиката и лечението на урологичните заболявания", се казва в обръщение, публикувано на официалния сайт на събитието urolithiasis.endourology.bg

В научната програма ще вземат участие водещи български и европейски специалисти. Презентациите и дискусиите са по теми, посветени на съвременните научни и технологични постижения в ендоурологията. Освен това, участниците ще имат възможност да наблюдават “Live surgery” сесии с демонстрация в реално време на съвременни ендоскопски операции и методи за лечение на заболявания на горния и долния уринарен тракт, да усъвършенстват хирургичните си умения и да се запознаят с възможностите на съвременни ендоскопи, енергийни източници и консумативи по време на “Hands-on-training” сесии, проведени на съвременни тренажори и под ръководството на опитни оператори. Модерираните постерни и видео сесии ще дадат възможност на участниците да представят резултатите от своята дейност в областта на ендоурологичното и минимално инвазивно лечение на урологичните заболявания.

Прикачени файлове

Програма на VI Симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”

Коментари