Публикация

„Амбинор Къп“ отново събира родния тенис елит (ВИДЕО)

През тази година за първи път се организира тенис турнир „Амбинор Къп“ за деца и юноши до 16 години


За 11-а поредна година с „Амбинор Къп“ ще започне новият тенис сезон на открито. Първият пролетен турнир дава възможност на родните ни национали – мъже и юноши, да проверят моментната си спортна форма, при това не в тренировъчен режим, а в истинска професионална спортна битка.

Авторитетът на „Амбинор Къп“ непрекъснато расте не само по рекордния брой участници, но и по спортно-техническото равнище на срещите. Миналата година на червените кортове на столичния ТК „Левски“ се явиха 74 състезатели от 30 клуба в цялата страната, а начело на състезателната листа стояха най-известните ни тенис имена. Припомняме, че през 2014 г. победител стана 34-годишният ветеран Илия Кушев, бивш национал, играл няколко пъти за купата „Дейвис“. Дори за специалистите победата му бе голяма изненада и я определиха като истинско чудо. Но шампионът веднага обясни завидната си спорна форма: „Ако има чудо, то се крие в двете много важни неща - всекидневните тренировки на корта, както и тонизиращото и възстановително въздействие на ампулите „Амбинор“, производство на „Екофарм“.

Квалификациите започват на 6 април, а на следващия ден продължават срещите от основната схема. Финалът е на 11 април (събота) от 11 часа. В петък следобед е двубоят за титлата на двойки. Наградният фонд е 2500 лв., а победителят на сингъл ще „заработи” 1000 лв.

Последната новина е, че за първи път се организира тенис турнир „Амбинор Къп“ за деца и юноши до 16 години. Той ще стартира на 21 април, ще продължи до 25-и. Мястото на срещата вече го знаете. 

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика Екофарм тенис д-р Петър Велев амбинор Амбинор къп ТК Левски тенис турнир

Коментари