Публикация

Децата, родени със секцио, страдат по-често от алергии (ВИДЕО)

Стерилният начин на живот и прекомерната употреба на антибиотици при съвременния човек увеличават възможността от развитие на алергия. Други рискови фактори са заседналият начин на живот и затлъстяването, предупреждава алергологът доц. Мария Стаевска


.

" }-->

Коментари

12 мар 2016 20:35

Благодаря,на доц.Мария Стаевска за кратката и добра информация! Знаем,че Ролетра е доказано добър продукт,който е на добра цена и доста години на пазара. Трябва да имаме предвид,че някои нови разновидности при метаболизъм се превръщат пак в Лоратадин,което е Ролетра. По- скоро искам да коментирам зачестяването на алергиите! Отдавна се коментира,че ще бъдат бич на бъдещето! Моля,за мнения на Алерголозите,дали средата ,в която живеем,заобиколена от химия не е решаваща за проблема: Пием вода от пластмасови бутилки. Ядем храна,която достатъчно е третирана с какво ли не,че дори е опакована в химия! Дрехите ни също!Естесвените тъкани не предизвикват електизиране! И в жилищата повечето е изкуствено. Ще спра,за дадете други примери и мнения!

Благодаря за информацията.

Интересна тема ! И при мен средство на избор при алергии е Ролетра...

7 май 2015 11:47
Ина Димитрова
7 май 2015 11:47

Предупреждението на д-р Стаевска е към бременните, които просто от каприз искат да родят със секцио. Повод да се замислят!!!