Публикация

Благотворителен маратон ще събере пари за недоносените деца

Маратонът ще се проведе в спортен комплекс „ЦСКА завинаги“ на 17 май ще е съпроводен от благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“, на който ще се събират средства за специализирана медицинска апаратура.


Колегите от фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворително спортно събитие МАРАТОН НА ГЕРОИТЕ в подкрепа на недоносените деца в България.

На 17 май маратонът ще бъде едно от специалните събития в помощ на недоносените деца и техните семейства. Ще има още забавления като мини крос, спортни игри (футбол, тенис на маса), концерт и благотворителен базар. За всички, които няма да премерят силите си в маратона, ще има много други забавления. Водещи и музиканти, които подкрепят каузата на фондацията, ще пеят за доброто настроение на всички гости, а най-всеотдайните маратонци и компаниите-партньори ще бъдат отличени по време на официалната церемония. 

В базара  ще участва със свои прекрасни изделия и Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите. Според Мариета Николова от АРИЗ всички нестопански организации трябва да работят в мрежа и да се подкрепят при стойностни каузи.
Ще има още много възможности за забавление на всички деца, които искат да се включат:
- Не се сърди човече
- Парашути
- Рисуване
- Ателие за глинени скулптури
- Бюти корнер

Традиционно ще бъде организиран и благотворителният базар „Подари мъничко вълшебство“, на който всеки ще може да намери нещо за себе си и своите близки.
Не пропускайте от 16:00 часа да се насладите и на благотворителния концерт на Лятната Сцена в Борисовата Градина. Водещ на концерта ще е Даяна Христова. Любими звезди и деца ще ви забавляват и ще покажат подкрепата си за недоносените деца и техните родители.
- Йоана Драгнева
-Маги Джанаварова
-Весела Бонева
-Кристо
-Теодора Цончева
-Детска вокална група "Мики Маус" с ръководител Вяра Панталеева
-Студио за модерен балет "Цветни мечти" от Национален дворец на децата
-Клуб по художествена гимнастика и аеробика от Национален дворец на децата
-Солистки от вокално студио за поп пеене от Националният дворец на децата
Ако искате да помогнете на недоносените деца на България, елате на 17 май в Борисова градина, спортен комплекс „ЦСКА Завинаги“ и лятна сцена, за да подкрепим каузата за събиране на средства за специализирана медицинска апаратура.

Коментари