Публикация

МК "Д-р Щерев" представя нови възможности за бременни на изложението "Мисия Здраве"

Посетителите на изложението имат шанс да получат ваучери за безплатно раждане, за пълно проследяване на бременност и гинекологичен преглед


На 6, 7 и 8 юни Медицински комплекс „Д-р Щерев” ще е изложител в тазгодишното издание на инициативата „Мисия Здраве”. Изложението ще се проведе пред паметника на Съветската армия в петък от 10:00 до 20:00 ч., в събота от 10:00 до 20:00 ч. и в неделя от 10:00 до 17:00 ч. В рамките на събитието се предвижда богата програма с водещ Ники Кънчев и много награди за посетителите, включващи прегледи, изследвания и консултации.

Заповядайте на щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев” и нашите партньори от Тъканна банка „Булген” и Медико-диагностична лаборатория „Цибалаб”, за да получите повече информация за широкия набор от медицинските грижи и изследвания, предлагани при нас. Можете да ни откриете в Шатра №10.

По време на изложението на щанда ни ще се извършват безплатни изследвания за кръвна захар от МДЛ „Цибалаб”.

Всеки посетител на щанда ще може да се възползва от нашите преференциални ваучери с отстъпка за:

1. Пакет „Скрининг-стандарт” (гинекологичен преглед, онкоцитонамазка, специализирана консултация) + изследване „HPV скрининг” на цена 29.50 вместо 99 лв. (получавате намаление от 70% от цената на медицинските грижи)

2. Преглед „Ехография на щитовидна жлеза” + изследване на хормони FT4 и TSH на цена 19.50 вместо 57,90 (получавате намаление от 66% от цената на медицинските грижи);

3. Талон за отстъпка от 15 % от цената на съхранение на стволови клетки в ТБ “Булген”.

Броят на преференциалните ваучери е ограничен. Ваучерът ще се получава на щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев”, а ще се активира и заплаща на място в болницата след предварително запазен час за преглед. (условията ще са подробно описани на самия ваучер). Повече информация за ползването на талоните за 15% отстъпка от цената на съхранение на стволови клетки, можете да получите на място на щанда – Шатра №10.

Допълнително всеки посетител на щанда Медицински комплекс „Д-р Щерев” и нашите партньори от Тъканна банка „Булген” и Медико-диагностична лаборатория „Цибалаб” ще може да подаде талон за участие в томболата на изложение „Мисия Здраве” със следните атрактивни награди от наша страна:

1. Ваучер за безплатно раждане в Медицински комплекс „Д-р Щерев” + безплатно пробовземане и съхранение на стволови клетки в ТБ „Булген” (срещу ваучера победителят ще получи медицински грижи за раждане и съхранение на стволови клетки на обща стойност от 6395 лв.)

2. Ваучер за безплатен пакет „Проследяване на бременност – оптимален”. Пакетът включва всички основни прегледи на бременната и плода, специализирана фетална диагностика и нужните изследвания за целия период на проследяване на бременността. Повече информация за пакета и неговото съдържание можете да получите от тук. (срещу ваучера победителят ще получи медицински грижи по абонаментно проследяване на бременност на стойност от 729 лв.)

3. Три ваучера за безплатен пакет “Скрининг – оптимален”(гинекологичен преглед, онкоцитонамазка Thin Prep, колпоскопия, HPV скрининг, специализирана консултация) – срещу ваучера трима изтеглени от томболата ще получат безплатен пакет за гинекологична профилактика на стойност 99 лв.

Заб. Талоните за участие в томболата за горните три награди ще се подават на щанда на Медицински комплекс “Д-р Щерев”, Цибалаб и ТБ “Булген” – шатра №10.

Очакваме ви на изложение „Мисия здраве” и щанда на Медицински комплекс „Д-р Щерев” с ТБ „Булген” и МДЛ „Цибалаб” (Шатра №10) от 6-ти до 8-ми юни пред паметника на Съветската армия.

Коментари