Публикация

Хомеопатия и ортомолекулярна медицина 24-28 юни 2015 г.

Каним Ви на семинар с лекари хомеопати от България и Белгия. Ще разгледам случаи на наши колеги и ще научим повече за лечението на автоимунни процеси, нови разкрития за Лаймската болест и много други интересни теми.


Предлагаме Ви да съчетаем приятното с полезното и да си подарим обучение през лятото в град Троян. Предлагаме Ви програма, в която могат да участват и Вашите семейства, разнообразни теми и гъвкаво провеждане на събитията.

Мястото на провеждане е парк-хотел Троян, разположен в парк, с външен басейн – място, подходящо не само за семинари, но и за истинска почивка в средата на лятото.

За да посрещнем изгрева на Еньовден, ще бъдем в парк-хотел Троян от 23 юни 2015 г. (вторник)

Ще можете да чуете случаи от практиката на д-р Дора Пачова, д-р Светла Стоева, д-р Искра Капинчева и д-р Георги Хаджиев.

Д-р Ерик Бийт и д-р Ваня Сидерова работят като общопрактикуващи лекари в обща практика в центъра на Брюксел от 2012 г. Представяме Ви истински холистични лекари, от които можете да научите много и да обогатите методите си на работа – ортомолекулярна медицина, хомеопатия, нутриционистика, билколечение и анти-ейдж медицина.

С д-р Ерик Бийт и д-р Ваня Сидерова ще говорим по следните теми:

  • Човешкият микробиом и значението му за нашето здраве и психика.
  • Възстановяването на нормалната пропускливост и функция на стомашночревния тракт е основен ключ за постигане на резултати при автоимунни и други хронични заболявания и … не се състои само в приема на пробиотици…..
  • Лаймска болест – нови разбирания и нови решения.
  • Автоимунни процеси

Възможност да участвате в С4 тритурация с Мария Джонгова.

Подробностите са на нашия сайт: http://edicta-bg.com/?p=1068 

Коментари

Тони Петкова
17 юни 2015 10:13

Хубаво е повече лични лекари да се запознаят с проблемите на автоимунните заболявания, понеже познавам доста хора, които доста обикаляха докато получат диагноза. И никаква помощ от джипито....