Публикация

Безплатни прегледи за репродуктивни проблеми в МБАЛ Бургас през м. юни

Прегледите се осъществяват от д-р Павлета Табакова, дългогодишен специалист по репродуктивна медицина.


Безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми ще има в МБАЛ Бургас и през месец юни. Всеки месец тук идват известните специалисти по репродуктивна медицина д-р Павлета Табакова и д-р Георги Николов. Те преглеждат и консултират в Звеното по асистирана репродукция на болницата.

Благодарение на екипа на Звеното по асистирана репродукция десетки двойки са сбъднали мечтата си да станат родители. В Звеното към МБАЛ-Бургас се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават консултации и за видовете финансови помощи, които могат да използват за финансиране на асистирана репродукция.

Безплатните прегледи се провеждат от д-р Павлета Табакова, те са предназначени за всички, които я посещават за първи път. Добре е да се носят и други предишни изследвания, ако са правени такива.

Графикът на прегледите е следният:
На 9 и 10 юни (вторник и сряда) от 10 до 15 ч. преглежда д-р Павлета Табакова. Всички първични прегледи и през двата дни са безплатни.
Необходимо е предварително записване на тел.: 0876 35 77 33.

Коментари