Публикация

Абонаментно проследяване на бременността по европейски модел

Оптималният пакет за абонаментно проследяване ви гарантира персонално внимание


Новият пакет „Проследяване на бременност – Оптимален” е съобразен с най-добрите европейски и световни практики по фетална и пренатална грижа. Пакетът обединява необходимите лабораторни изследвания и прегледите при акушер-гинеколог с четирите важни за развитието на плода високоспециализирани прегледи при специалисти по фетална медицина.

С пакет „Оптимален“ се възползвате абонаментно от цялостна грижа за вашата бременност и спестявате над 100 лв. в сравнение с единични посещения. С новия пакет получавате освен всички прегледи и лабораторни изследвания през 9-те месеца и много важните за вашето бебе специализирани прегледи при сертифициран специалист по фетална медицина. 

Ние ви осигуряваме наложилите се вече като златен стандарт първи триместър скрининг тест, чрез който ще бъдат изключени хромозомни аномалии на плода и феталната морфология 3D – 4D Live, по време на която ще видите за първи път в триизмерен образ вашето бебе. Заедно с това получавате и още два високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – късна фетална морфология + доплерово изследване и фетална ехокардиография.

Оптималният пакет за абонаментно проследяване ви гарантира персонално внимание и професионална грижа във всеки един етап от бременността, осигурени от едни от най-добрите АГ специалисти по пренатална медицина, фетална морфология и фетална ехокардиография в България. Гарантирайте си спокойствие за вашето здраве и здравето на вашето бебе!

Създадохме пакет „Проследяване на бременност – Оптимален“, за да гарантираме на нашите пациенти изключителна грижа по време на бременността. Дългогодишният ни опит подсказва, че бременните жени се нуждаят от комплексно обслужване, по време на което да направят всички важни изследвания на едно място. Никоя жена не иска да има усещането за неяснота и да се чуди дали е направила максимално необходимото, за да е сигурна, че нейното бебе се чувства добре и нейната бременност протича нормално.

С цел да предостави възможно най-персонализиран подход за проследяването на бременността Медицински комплекс “Д-р Щерев” предлага 4 различни по-обхват абонаментни пакети. Повече информация за тях можете да прочетете от тук.

Коментари

Здравейте, г-жо Богатинова. На следния линк може да намерите подробна информация, като кликнете на съответния пакет. http://shterevhospital.com/pregnancy/абонаментно-проследяване-на-бременн/

някъде имате ли обявени цени за този пакет? на сайта не открих