Публикация

Фьоникс Фарма пуска през юли нов продукт за лечение на болно гърло

Вече представляваме и две нови фирми – съобщиха от фармацевтичната компания


След като ГелоМиртол форте получи наградата на Българския фармацевтичен съюз за 2015 г. в категорията „Растителен лекарствен продукт“, Деница Богацевска- директор ексклузивно представителство на „Фьоникс Фарма“, съобщи пред CredoWeb, че през юли на пазара в България ще бъде представен и продуктът ГелоРевойс - уникална комбинация с хидрогел комплекс, за лечение на болки в гърлото.

За Phoenix Pharma 2015 година е изпълнена с много изненади – добави г-жа Богацевска. Още през януари стартирахме с Contractubex overnight intensive patch - една иновативна немска технология за експресно лечение на белези. Можем да се похвалим и с нещо ново в областта на ензимните продукти за лечение на храносмилателни смущенияи проблеми – Гастровал и Гастровал форте .

Вече представляваме и две нови и много интересни фирми. Едната е PharmaS с водещи продукти ProBalans, Dormirin и Femipause. Скоро ще чуете и за другата - абсолютен световен пазарен лидер в производството на рибени масла- Омега 3 киселини, с традиции и история от 1938 г. 

Коментари