Публикация

20 претенденти в конкурса „Усмивка на годината”

Целта е да бъдат отличени професионалните постижения на българските лекари по дентална медицина, както и да се фокусира...


Двадесет кандидати се състезават за голямата награда в националния дентален конкурс „Усмивка на годината 2009”.

Конкурсът се провежда за втори път у нас. Основната му цел е да бъдат отличени професионалните постижения на българските лекари по дентална медицина, както и да се фокусира общественото внимание към качеството и нивото на стоматологичните услуги.

Участниците се състезават в шест категории: „Комплексно естетично възстановяване”, „Керамични възстановявания”, „Композитни възстановявания”, „Червена естетика”, „Най-добър ортодонтски случай” и „Най-добър имплантологичен случай”.

Победителите в отделните категории ще бъдат излъчени на специална церемония в Чешкия културен център в София на 21 април.

Носителят на голямата награда [url="http://www.usmivkanagodinata.com/"]„Усмивка на годината”[/url] ще бъде определен отново чрез гласуване от журито сред победителите в шестте категории.

Председател на журито е Гернот Мьорих, а членове са едни от най-известните имена в родната стоматология.

Генерален спонсор на конкурса, организиран от вестник „Dental Tribune”, с подкрепата на Българския зъболекарски съюз и всички професионални организации в сферата на денталната естетика у нас, е компанията Glaxosmithkline.


[[i]][[b]]health.bg[[/b]][[/i]]

Коментари