Публикация

Безплатни урологични прегледи в „Токуда”

Болница „Токуда” организира на 5 април безплатни прегледи на пациенти със съмнения или установени доброкачествени или злокачествени заболявания на простатата .


<На 5 април болница „Токуда” организира безплатни прегледи на пациенти със съмнения или установени доброкачествени или злокачествени заболявания на простатата.

Специалистите ще консултират от 9:00 до 16:00 часа, след предварително записване на телефон 02/403 4000. Няма да се изискват направления за преглед или други документи. Ако се налага, след безплатната консултация на пациентите ще се дават и препоръки за лечение.

„Промените във функциите на простатата с възрастта са неизбежни и са причина за болестни изменения от злокачествен или доброкачествен характер. Първите симптоми често се пренебрегват, а това може да доведе до сериозни усложнения.” - каза д-р Калоян Давидов, началник на отделението по урология в лечебното заведение.

Д-р Давидов допълни, че за ранното откриване и навременното лечение на заболяванията на простатата е изключително важно мъжете над 50-годишна възраст да се изследват профилактично поне веднъж в годината, а при установен проблем – на 6 месеца.


[[i]][[b]]health.bg[[/b]][[/i]]

Коментари