Публикация

Мъжът не трябва да отлага сексуалното общуване за уикенда (ВИДЕО)

Според конвенционалната медицина различни заболявания могат да бъдат причина за еректилната дисфункция. Въпреки това психологията при възприемането на жената, както и изграждането на либидо при мъжа и желанието за секс, все още не са напълно разяснени


Еректилната дисфункция е състояние, при което мъжът не може да получи и да поддържа пълна ерекция. Това неминуемо води до негативен емоционален ефект във връзката.

Постепенното заместване на реалното общуване с виртуално, масовото разпространение на материали с еротично съдържание измества акцента за реално сексуално желание и въобще -  жената като реален сексуален обект.

В опитите да се определят причините за еректилната дисфункция голяма част от уролозите навлизат в една необятна територия. Една своеобразна terra incognita. Конвенционалната медицина описва различни органични патологични състояния, които могат да доведат до импотентност - хроничен алкохолизъм, диабет, сърдечно-съдови заболявания, мултиплена склероза, затлъстяване, някои локални причини (хроничен простати, фиброза на кавернозните тела, аномалии и др.) и употреба на медикаменти. Въпреки това психологията при възприемането на жената, както и изграждането на либидо при мъжа и желанието за секс, все още не са напълно разяснени. 

Голяма част от моите пациенти са хора с висок социален статус, ползващи се с авторитет в обществото, млади мъже във фертилна възраст. Идвайки при мен, аз започвам анализ на медицинското им състояние. С учудване откривам, че голяма част от тях (над 60%) нямат промени в общото и локално здравословно състояние. Не се откриват възпалителни или вродени аномалии на половите органи и пикочните пътища. В същото време се наблюдават дефицити при изпълнение на своя сексуален дълг. 

Съвременният мъж е делови човек. Той иска бързо и качествено - с хапче, да реши проблема. Без либидо! Това е предизвикателство за уролога. Либидото и въобще - желанието за реален сексуален контакт, трябва да бъде на първо място. Съвместно с колеги психолози разработвам методика, при която мъжът реално да се впише в позиция на желаещ. Това е труден и дълъг процес, изисква жената да умее да изчаква и да влезе в интимния свят на партньора. Тя трябва да окуражи мъжа си, да бъде търпелива и да умее да го предразполага. Мъжът не трябва да отлага сексуалното общуване за уикенда, а да полага необходимите усилия за реален сексуален контакт. Спазвайки тези прости правила, ние можем да гарантираме до 80% успеваемост.

Разбира се, има моменти, в които трябва да прилагаме медикаменти за увеличаване на еректилните способности. Такъв препарат е например Silegria. Той подпомага значително за възвръщане на  мъжкото достойнство тогава, когато мъжът има либидо.  

Коментари