Публикация

"КЛЮЧе" ще подкрепя активни млади хора

Вдъхновяваща комуникация с утвърдени експерти от неправителствения сектор предлагат на младите хора от "Фондация 42" в проект по ЕЕА.


"Фондация 42" търси млади хора за проект, финансиран по ЕЕА. Станете част от "КЛЮЧe". Участниците ще се включат във ВСИЧКИ ОБУЧЕНИЯ и дейности: Обучение за формите на активно гражданско участие, което ще се проведе от 30.07.2015г. (пристигане вечерта) до 02.08.2015г. (отпътуване). Обучение за презентационни умения, ораторско майстортсво, PR и работа с медии, което ще се проведе от 01.10.2015г. (пристигане вечерта) до 04.10.2015г. (отпътуване).

Участие на сцената на Форум BG КЛЮЧе на 31.10.2015 г. в гр. Пловдив или на 14.11.2015 г. в гр. София при напълно покрити разходи; Менторска програма, която включва дистанционна работа с експерти от Български център за нестопанско право, участие в уебинар в средата на месец септември; Вдъхновяваща комуникация с утвърдени експерти от НПО-сектора. 

Какви хора търсят от "Фондация 42": Млади хора на възраст от 18 до 29 (навършени) години, които са от цялата страна и могат да се включат в проекта, като спазят неговия обявен график; имат мотивация за участие и за принос към обществени каузи; имат гражданска позиция и искат да я изразят публично; имат желание за участие в граждански проект, инициатива.
Първото обучение ще се фокусира върху различните форми на гражданска активност, права и задължения на гражданите, креативност и още много други неща. Участниците ще имат възможност отблизо да се срещнете с визионери на промяната в България от класацията на ДАРИК – 40 до 40. На второто обучение младежите ще имат възможност да развият умения за това как посланията им да достигнат до по-широк кръг хора и как да структурират представяния пред публика. 

Имате ли идея какво може да се подобри в България? Искате ли да развиете уменията си за подготовка на презентации, представяне пред публика, работа в екип? Да срещнете страхотни и непобедими млади хора като Вас самите? Да изкажете публично мнението си за това в каква страна искате да живеете? Да опознаете експерти в областта на гражданското образование, социалната промяна, говоренето пред публика, PR? Да преминете през обучения и срещи и да се потопите надълбоко в дейности, които развиват креативността и увереността Ви? То тогава "Фондация 42“, екипът на Форум КЛЮЧ и Фондация ДАРИК са подготвили този проект за вас! Включете се!

Ако искате да се включите в проекта, попълнете формуляра за кандидатстване до 16 юли 2015 г.: http://goo.gl/forms/lwqYVvkXdU

Коментари