Публикация

Ето кои са късметлиите в „Играй, намери, спечели и лятото си охлади с Lacto 4 VIP“

Голямата награда в играта на Лакто 4 ВИП пробиотик ще отпътува към Гулянци, десетте поощрителни отиват в Русе, Котел, Петрич, Ямбол и София


При изключителен интерес премина забавно-образователната игра „Играй, намери, спечели и лятото си охлади с Lacto 4 VIP“. Няколко стотин участника дадоха общо 1216 верни отговора на въпросите, свързани с пробиотиците и техните ползи за здравето.

Един обаче е големият късметлия в играта и това е Деси Церянова от Гулянци. Нейното име беше изтеглено на лотариен принцип сред всички останали, получили право на участие в разпределението на наградите.

Деси е отговорила вярно и по правилата на всички зададени от Лакто 4 ВИП въпроси, с което многократно е увеличила шансовете си за успех. При нея отива голямата награда – чисто нов хладилник с 10 опаковки Lacto 4 VIP пробиотик.

10 поощрителни награди, всяка една съдържаща 4 опаковки пробиотик Lacto 4 VIP, ще получат:

  1. Румен Попов
  2. Албена Иванова
  3. Радостина Кънева
  4. Емилия Джанова
  5. Маги Стоянова
  6. Мария Попова
  7. Тинка Минчева
  8. Мария Бешева
  9. Емил Тодоров
  10. Маргарита Върбанова

Наш представител ще се свърже с всички спечелили, за да уточним получаването на наградите! Молим Маргарита Върбанова и Емил Тодоров, които не са посочили телефонните си номера при регистрация в CredoWeb, да изпратят телефон и координати в лично съобщение към Lacto 4 VIP в credoweb.bg

Благодарим на всички наши потребители за активното участие в играта. На късметлиите – ЧЕСТИТО! На всички останали – слънчево и прохладно лято!

И не забравяйте - за да не ви изненада неприятно лятната почивка, винаги носете Лакто 4 ВИП – незаменим помощник за вашето здраве!

Коментари

Албена Иванова
30 юли 2015 19:32

Благодаря ви много и честито на другите печеливши!

Маги Стоянова
19 юли 2015 21:20

Много благодаря за страхотната изненада,не очаквах да съм сред печелившите,а това ме радва безкрайно много че успях макар и по-късничко да се включа в играта и наистина да спечеля.Честито и на останалите печеливши.

Диляна Славова
16 юли 2015 02:53

Честито на късметлиите.

Честито на спечелилите!

Лара Миланова
15 юли 2015 16:46

Честито на печелившите

Мария Бешева
15 юли 2015 16:40

Благодаря Ви!

Деси Церянова
15 юли 2015 15:55

Просто Не мога да повярвам,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!