Публикация

Сватба и бебе за 5 дни в CredoWeb

Младоженецът Жоро взе фамилията на жена си, Илияна стана млада баба


Само за 5 дни (от 25 до 29 юли) екипът на CredoWeb даде сериозен принос за укрепването на нацията с 2 важни събития – сватба и бебе. Слава богу, това са отделни сюжетни линии, но и двете са толкова цветни, че си струва да ги споделим.

След дълги ергенски стаж журналистът Георги Георгиев каза „да“ на любимата си Мария. Вричането във вечна любов и вярност не беше от обичайните – младият съпруг разчупи традицията и доброволно прие фамилията на благоверната си. Не тя, а той по собствена инициатива прибави с тире нейното име към своето и украси собствената си фамилия със звучното Бираджиев. Така младото семейство вече официално се представя пред обществото като Бираджиеви.

Версиите за ексцентричното решение

  • Жоро е толкова влюбен, че е обезумял
  • Булката е от стар софийски род, близък до фамилията Прошек – основатели на бирената фабрика в центъра на София, т.е. Жоро се натяга на новата рода
  • Иска да разнообрази името си, което e често срещаното е Георги Георгиев
  • Бирата е любимото му питие и не може да пропусне тази възможност на съдбата да узакони увлечението си

Всеки сам може са избере обяснението за себе си. Въпросът е, че момчето за отрицателно време доказа, че това не е само филмов сюжет, а реална законова възможност, от която всеки мъж по вътрешно убеждение може да се възползва.

28-годишната икономистка Мария беше прекрасна булка, която елегантно комбинира царствената си рокля цвят шампанско с кецове с тюл, за да се впише в рокерско-бунтарския стил на събитието. Младоженците се венчаха в храма „Св. Георги“ и вдигнаха луд купон в модния столичен ресторант „Corso“. За да затвърди впечатлението, че традициите не са това, бяха, Жоро брандира брилянтната в музикално отношение сватба с няколко свои неповторими изпълнения на български хора.

Първородният син на отговорната редакторка на CredoWeb Илияна Ангелова пък се сдоби с дъщеричка. Това е евфемистичната формулировка на събитието, което в прав текст звучи: „Нашата Илияна стана баба“. Всички, които я познават, ще се съгласят, че „баба“ е последната квалификация, която може да й се даде – тя е красива и свежа, а ЕГН-то й по днешните стандарти е по-скоро като на закъсняла първескиня. Бебето носи красивото име Виктория и се появи на бял свят с перфектните размери 51 см, 3,2 кг. в столичната болница „Св. Анна“. Астрологичната справка показва, че зодията е правилната – Лъв, което вещае бляскаво и забелязващо се присъствие. Илияна ще я разхожда гордо в градинката и може да приема поздравления като подмладила се майка. Истината е, че бабинството в случая е резултат от перфектна организация, умения за съчетаване на професионалния с личния живот и изключително правилни житейски приоритети. Убедени сме, че Илияна ще продължи и в новото си качество да бъде все така всеотдайна и грижовна. Още повече че отглеждането на момиче за нея ще е качествено ново преживяване след серията момчета във фамилията досега. 

Коментари

Честито на Жоро и Илиана!

Честито!

Това са най-значимите и хубави събития в живота. Честито на малдоженците!Много любов и щастливи мигове до дълбоки старини! На малката принцеса от CredoWeb-ЗДРАВЕ и БЕЗГРИЖНО и ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Мария  Иванова
4 авг 2015 04:21

Честито и от мен, много щастие за всички!!!

Честитo на прекрасния екип на CredoWeb! Пожелавам здраве, късмет и любов на младоженците и още толкова на мъничето - да радва всички и да е безкрайно щастливо дете!! :)

Честито! Честито! Честито! Да са живи и здрави, щастливи и обичани всички участници в събитията, техните близки, роднини, колеги и други :) Наздраве!

Лара Миланова
31 юли 2015 09:54

Честито :)

Много радост в това Кредо:))) Хубаво лято, колеги!