Публикация

Известният хирург д-р Михайловски ще извършва прегледи в МБАЛ "БУРГАСМЕД"

Д-р Петър Михайловски ще извършва хирургични прегледи и последващо безкръвно и безболезнено лечение на хемороиди, фисури и фистули.


Всеки, който желае да запази час за преглед може да го направи на телефон 0700 89 088

Черноморската болница „Бургасмед“ продължава да привлича топ специалисти. В рамките на социалноотговорната си кампания за профилактиране на различни заболявания на 14-ти август от 9:00 до 16:00ч. в лечебното заведение консултации с предварително записване ще извършва хирургът д-р Петър Михайловски.

Специалистът е едно от големите имена в българската хирургия. Практикувал е в едни от най – големите болници не само у нас, но и в чужбина - Университетска болница Йоханесбург в ЮАР, УМБАЛ „Пирогов“, Правителствена болница – София и др. Той ще извършва освен консултативни хирургични прегледи и последващо безкръвно и безболезнено лечение на хемороиди, фисури и фистули, както и широк спектър от други хирургични заболявания в бургаската болница.

Всеки, който желае да запази час за преглед при изтъкнатия специалист може да го направи на националния телефон за връзка с болница „Бургасмед“ 0700 89 088.

Коментари