Публикация

Рехабилитатор в ТОП 3 на CredoWeb

Не известен лекар, а напорист млад рехабилитатор зае престижното трето място в класацията на най-активните и най-харесвани медицински специалисти в социалната мрежа за здраве. Димитър Христев е на път да се изравни по популярност със здравния зам.-министър Ваньо Шарков


За по-малко от половин година пловдивският рехабилитатор Димитър Христев успя да влезе в ТОП 3 на най-активните медицински специалисти в CredoWeb. Младият физиотерапевт се включи в социалната мрежа за здраве, още преди да получи медицинска диплома. Но благодарение на огромната си упоритост и постоянство той застана редом до най-активните и най-четени лекари в платформата - урологът д-р Васил Василев и зам.-министър Ваньо Шарков.

Димитър Христев работи като масажист в Пловдив, има собствен сайт Физиотерапевт БГ и личен канал в Youtube.

Формулата на неговия успех е в създаването на собствени обучителни видеа, които рехабилитаторът смело спеделя с колеги и пациенти. Медицинският специалист вече се радва на немалък брой фенове, които редовно следят и коментират публикациите му в CredoWeb. 

Ето какво сподели самият той във Фейсбук:

"Как един обикновен рехабилитатор може да е под номер 3 в уебсайт за медицина? Като пише, снима и го прави от сърце. Не съм "топ специалист", но съм доволен, когато хората оценят работата ми. — чувствам се чудесно. Трябва да продължа да публикувам в Credoweb.bg. Хората, следящи този уебсайт оценят работата ми!"

Как да направите своя профил в CredoWeb по-атрактивен?
Как да се справяте с негативни коментари?
Какво означава да Ви следват в CredoWeb?

Коментари

Страхотна работа. Лично аз съм споделяла негови публикации и коментарите на хората под тях показва, че оценяват неговия труд и се интересуват от тази материя